20.11.18

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - Μιλάμε για τον τουρισμό vol.2

Με παρουσίαση του βιβλίου του Γ. Πίττα, ξενοδόχου, συγγραφέα και δημιουργού του Greek Gastronomy Guide, με τίτλο «Γαστρονομικές Κοινότητες – Γαστρονομικοί προορισμοί» συνεχίζεται η σειρά ενημερωτικών εκδηλώσεων με τίτλο «Μιλάμε για…» που ξεκίνησε σαν συνεργασία μεταξύ της Κοιν.Σεπ. ΦΑΟΣ και της κίνησης πολιτών Καλαμάτα 2030.
 
Ο ίδιος ο συγγραφέας, Γ. Πίττας, θα παραβρίσκεται για να παρουσιάσει το βιβλίο του και να μας μυήσει στον κόσμο των γαστρονομικών κοινοτήτων και προορισμών ενώ, ο τροφογράφος Παναγιώτης Παπανικολόπουλος – Γαστροναύτης καθώς και ο επιχειρηματίας κ. Κώστας Παπαδημητρίου θα μιλήσουν για το βιβλίο αλλά και για την περιοχή μας ως γαστρονομικό προορισμό.
 
Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων του 8ου Σχολείου Τουρισμού Καλαμάτας και συνδιοργανώνεται από το Σχολείο Τουρισμού Καλαμάτας, το δίαυλο καινοτομίας «Ο Σπόρος», την Κοιν.Σ.Επ. ΦΑΟΣ και την κίνηση πολιτών Καλαμάτα 2030.
 
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21/11 στις 19:00 στον πολυχώρο πολιτισμού House by PHAOS και η είσοδος είναι ελεύθερη.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου