12.12.18

ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΥΛΟΥ ΣΤΟΛΙΣΑΝ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ

Με τις πιο ειλικρινείς ευχές για Υγεία, Αγάπη και Ευημερία, ενόψει των Χριστουγέννων, γέμισε η σημερινή ημέρα στο Δήμο Πύλου-Νέστορος, καθώς πραγματοποιήθηκε, ως είθισται, ο στολισμός του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στο Δημαρχείο στην Πύλο.

Το πρωί, ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος κ. Δημήτριος Καφαντάρης, υποδέχθηκε τους μαθητές της Πρώτης τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Πύλου, οι οποίοι μέσα σε ένα ευχάριστο και γιορτινό κλίμα, στόλισαν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο με τα χειροποίητα στολίδια τους. Γεμάτα όρεξη και χαρούμενη διάθεση, τα παιδιά μοιράστηκαν ευχές με το Δήμαρχο και το προσωπικό και τραγούδησαν τα Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα.

Ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος, κ. Δημήτριος Καφαντάρης, καλωσορίζοντας τα παιδιά, τους ευχήθηκε καλές γιορτές με υγεία, τονίζοντας: «Αγαπήστε το σχολείο, τη μάθηση, είναι το καλύτερο εφόδιο για μια ζωή γεμάτη πρόοδο. Πέρα από την αγάπη σας όμως για την Παιδεία , να αγαπάτε και την Πατρίδας σας, να νοιάζεστε τον τόπο σας. Είμαστε εδώ για να δημιουργήσουμε το καλύτερο δυνατόν μέλλον για εσάς. Εσείς άλλωστε είστε το αύριο αυτού του τόπου.»

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου