21.3.19

Έστελνε προσκλήσεις για τον γάμο της χωρίς καν να της έχει γίνει πρόταση

Προσκλήσεις για τον γάμο της άρχισε να στέλνει μια γυναίκα, αφού μια εφαρμογή στο Facebook της αποκάλυψε ότι θα παντρευτεί εντός της χρονιάς.
Η χρήστης αποφάσισε να μην χάσει χρόνο, και άρχισε να στέλνει τον πρώτο γύρο προσκλήσεων, πριν καν δεχθεί πρόταση γάμου από τον φίλο της.
Το συμβάν αποκάλυψε η Sun, ενώ διέρρευσε από μία φίλη της, η οποία δεν είχε λόγο να πιστέψει ότι κάτι περίεργο συμβαίνει, καθώς με τον φίλο της ήταν ζευγάρι εδώ και χρόνια, οπότε η προοπτική έδειχνε φυσιολογική.
Ωστόσο, όταν η «νύφη» της αποκάλυψε ότι πρόταση γάμου δεν υφίσταται, ένιωσε μπερδεμένη.
Η φίλη μοιράστηκε την ιστορία και πώς ξεκίνησε μέσω Facebook.
«Κάποια στιγμή, μετά την Πρωτοχρονιά, η φίλη μου έκανε ένα κουίζ στο Facebook που το αποτέλεσμα έδειξε ότι θα παντρευτεί φέτος», εξήγησε.
Η κοπέλα μάλλον πήρε σοβαρά το αποτέλεσμα του κουίζ, και άρχισε να στέλνει προσκλήσεις για ένα εξαιρετικό event, ενώ από αυτά που έγραφε προέκυπτε ότι σχεδίαζε τον γάμο της.
Πάντως το ζήτημα πυροδότησε έντονες συζητήσεις ανάμεσα σε χρήστες του Facebook που άρχισαν να διερωτώνται αν ο γαμπρός το έμαθε τελικά, ενώ άλλοι έλεγαν ότι οι προετοιμασίες για τον γάμο απαιτούν πολύ καιρό, οπότε ίσως και να έπραξε καλά.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου