23.3.19

Δεν φαίνεται να επηρεάζουν τη Μεσσηνία οι αέρηδες

Το εορταστικό τριήμερο της 25 ης Μαρτίου 2019 έχει ήδη ξεκινήσει – για κάποιους  – με καλές καιρικές συνθήκες, αφού ηλιοφάνεια επικρατεί στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. 
Οι ενισχυμένοι βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο δεν έχουν προκαλέσει σημαντικά προβλήματα έως αυτή τη στιγμή.

Για το υπόλοιπο του Σαββάτου (23/3), σύμφωνα με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών: ο καιρός αναμένεται να είναι αίθριος με τοπικές μόνο νεφώσεις, ανέμους που στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις και θα φτάνουν κατά τόπους τα 8 μποφόρ, και θερμοκρασία που θα φτάσει τους 20 με 22 βαθμούς στα ηπειρωτικά και τους 18 με 20 στις νησιωτικές περιοχές.

Την Κυριακή (24/03) αναμένονται αραιές νεφώσεις στα ανατολικά ηπειρωτικά και το Αιγαίο που κατά τόπους θα είναι πυκνότερες, ενώ υπάρχει πιθανότητα για τοπικές βροχές κυρίως στη Μακεδονία, τη Θεσσαλία και τα ορεινά ηπειρωτικά και τα ορεινά της Κρήτης. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει μεταβολή, ενώ οι βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο θα ενισχυθούν και θα φτάνουν τοπικά τα 9 μποφόρ, όπως φαίνεται και στον Χάρτη.
Ανήμερα την 25 η Μαρτίου αναμένεται ηλιοφάνεια σε όλη τη χώρα, μέγιστη θερμοκρασία περίπου 20 βαθμούς στα ηπειρωτικά και 18β. στις νησιωτικές περιοχές, και ανέμους σε σταδιακή εξασθένηση που δεν θα ξεπερνούν τα 6 με 7 μποφόρ, με εξαίρεση το Νοτιοανατολικό Αιγαίο όπου θα φτάνουν κατά τόπους και τα 8 μποφόρ.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου