10.5.19

Συγκροτήθηκε σε σώμα το Δ.Σ. του Συλλόγου με την επωνυμία "Σύλλογος Εκπαιδευτικών Ρομποτικής και Νέων Τεχνολογιών Καλαμάτας"

Συγκροτήθηκε ομόφωνα σε σώμα το Δ.Σ. του Συλλόγου με την επωνυμία "Σύλλογος Εκπαιδευτικών Ρομποτικής και Νέων Τεχνολογιών Καλαμάτας" μετά τις αρχαιρεσίες που διεξήχθησαν την Κυριακή 5 Μαΐου 2019.
        Συγκεκριμένα:
Πρόεδρος: Πετρόπουλος Παναγιώτης
Αντιπρόεδρος: Κωστάκης Ονούφριος
Γραμματέας: Μιχαλόπουλος Βασίλειος
Ταμίας: Τσώνης Γρηγόριος
Οργανωτικός Γραμματέας: Σπάλα Γεωργία
Αναπληρωματικά μέλη:
Στεφανοπούλου Όλγα
Βολτέας Πέτρος
Λιανού Ελένη
        Βασικοί στόχοι του Συλλόγου είναι:
·        η ανάπτυξη και διαρκής ποιοτική αναβάθμιση καινοτόμων μαθημάτων, τα οποία θα εστιάζουν στην Πληροφορική, στις Φυσικές Επιστήμες, στην Τεχνολογία, στην Επιστήμη των Μηχανικών και στα Μαθηματικά (STEM)
·        η διάδοση και υποστήριξη της χρήσης των Τεχνολογιών της Πληροφορίας και της Επικοινωνίας (ΤΠΕ) σε όλο το φάσμα της εκπαίδευσης, σε συνεργασία με άλλους κλάδους εκπαιδευτικών
·        η παροχή δωρεάν μαθημάτων και σεμιναρίων ρομποτικής και προγραμματισμού σε μαθητές και μαθήτριες της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, καθώς και η σύσταση και συμμετοχή ομάδων με αυτούς και αυτές σε διαγωνισμούς Ρομποτικής και Πληροφορικής
·        η προβολή και ανάδειξη της Πληροφορικής, της Μηχανικής και της Ρομποτικής στα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας και το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο.


Ο  Πρόεδρος


Παναγιώτης Ν. Πετρόπουλος

Ο  Γραμματέας


Βασίλειος Μιχαλόπουλος

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου