10.5.19

Οι εξετάσεις έβγαλαν άνδρα .....'εγκυο στην Κρητη !

Η διοίκηση ΠΑΓΝΗ-Βενιζελείου τονίζει ότι τα αποτελέσματα των εξετάσεων πρέπει πάντα να ερμηνεύονται από γιατρούς!

Αυτό που ... όλοι θα έπρεπε να κάνουμε - να συμβουλευόμαστε γιατρό - πριν "αναλύσουμε" μόνοι μας ή ... με τη βοήθεια της Google, τα αποτελέσματα των εξετάσεών μας, επισημαίνει (με άλλα λόγια) η διοίκηση του ΠΑΓΝΗ. Σε απάντησή της, στην είδηση με άνδρα που ... "βγήκε" έγκυος, με βάση εξετάσεις στο Βενιζέλειο, που έχει κάνει το γύρο της Ελλάδας, η διοίκηση ΠΑΓΝΗ-Βενιζελείου κάνει λόγο για παρερμηνεία των αποτελεσμάτων, τονίζοντας ότι θα πρέπει να ερμηνεύονται μόνο από γιατρούς.
Η απάντηση
Σε απάντηση ηλεκτρονικών δημοσιευμάτων με τίτλο «Άντρας πήγε για εξέταση αίματος και βγήκε … έγκυος», μετά από διερεύνηση που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το αρμόδιο εργαστήριο του νοσοκομείου προκύπτει ότι:
Η συγκεκριμένη αναφορά είναι αποτέλεσμα παρερμηνείας των αποτελεσμάτων των εξετάσεων.
Τα αποτελέσματα των εξετάσεων είναι στην πρώτη στήλη, ενώ στην διπλανή στήλη αναφέρονται τα φυσιολογικά επίπεδα για άνδρες και γυναίκες, καθώς και αυτά σε περίπτωση εγκυμοσύνης.
Τα αποτελέσματα των εξετάσεων θα πρέπει να ερμηνεύονται μόνο από ιατρούς.
Για τη διευκόλυνση των πολιτών, σας ενημερώνουμε ότι σύντομα οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να λαμβάνουν και ηλεκτρονικά τα εργαστηριακά τους αποτελέσματα, μέσω ηλεκτρονικής εφαρμογής (e apotelesmata) της ιστοσελίδας του νοσοκομείου. 



πηγή

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου