7.11.19

Αυτός είναι ο λόγος που οι άνδρες “λιώνουν” για τις γυναίκες με καμπύλες

Oι άνδρες χαμογελούν πιο εύκολα και νοιώθουν πιο ευτυχείς όταν βρίσκονται δίπλα σε ζουμερές γυναίκες.
Αυτό επιβεβαιώνει έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το τμήμα ψυχολογίας του Πανεπιστημίου UNAM, στο Μεξικό, όπου οι ψυχολόγοι Dr. Filemón Alvarado και Dr. Edgardo Morales υποστήριξαν ότι οι άντρες που είναι παντρεμένοι ή έχουν σχέση με καμπυλωτές γυναίκες, είναι 10 φορές πιο ευτυχισμένοι απ’ αυτούς που προτιμούν γυναίκες που αποφεύγουν να τρώνε όλο τους το φαγητό, προκειμένου να διατηρήσουν μια λεπτή σιλουέτα.
Τη μελέτη αυτή έρχεται να επιβεβαιώσει ακόμη μία που πραγματοποίησε ο Δρ Ντέιβιντ Λούις. Στη συγκεκριμένη έρευνα ζητήθηκε από άνδρες να βαθμολογήσουν την ελκυστικότητα διαφόρων γυναικών που είδαν σε φωτογραφίες. Οι ερευνητές παρατήρησαν, ότι οι άνδρες ξεκάθαρα προτιμούσαν γυναίκες με καμπύλες, συγκεκριμένα, ιδιαίτερα τονισμένα οπίσθια. Μάλιστα, τις συγκεκριμένες γυναίκες, οι εθελοντές τις περιέγραψαν ως «έχουσες, θεωρητικά, την βέλτιστη γωνία οσφυϊκής καμπυλότητας»..
Οι επιστήμονες εξηγούν ότι, στα αρχαία χρόνια, μια τέτοια οσφυϊκή γωνία σήμαινε ότι οι γυναίκες ήταν πιθανότερο να ανταποκριθούν επιτυχώς στις ανάγκες μια εγκυμοσύνης. «Η συγκεκριμένη δομή της σπονδυλικής στήλης έδινε στις γυναίκες την ισορροπία που χρειάζονταν ώστε να μοιράζουν σωστά το βάρος στους μηρούς τους, άρα αυξάνονταν οι πιθανότητες τεκνοποίησης και μειωνόταν ο κίνδυνος σπονδυλικών βλαβών.
Οι άνδρες λοιπόν προτιμούσαν τις συγκεκριμένες γυναίκες για να ζευγαρώσουν καθώς πίστευαν ότι ήταν ικανότερες να «φιλοξενήσουν» το έμβρυο σε ένα ασφαλές περιβάλλον, χωρίς επιπλοκές», εξηγεί ο Δρ Λούις.!




marieclaire.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου