9.11.19

Με… καράτε χτύπησε ψυχοπαθής μια νεαρή στρατιωτικό στο Βόλο

Με μια επικίνδυνη κλωτσιά στον αυχένα επιτέθηκε χωρίς λόγο το μεσημέρι της Πέμπτης σε μια 29χρονη στρατιωτικό την ώρα που έκανε ανυποψίαστη τζόγκινγκ στη Νέα Δημητριάδα Βόλου ένας 32χρονος Έλληνας με ψυχολογικά προβλήματα και, αφού την “ξάπλωσε” ζαλισμένη στο έδαφος, άρχισε να την κλωτσάει στο κεφάλι και να την βρίζει χυδαία!
Μια περαστική γυναίκα η οποία είδε την άγρια σκηνή που διαδραματίστηκε στην περιοχή του ΕΑΚ και έβαλε τρομοκρατημένη τις φωνές, ενώ ταυτόχρονα τηλεφωνούσε από το κινητό της στην Αστυνομία, έσωσε κυριολεκτικά τη ζωή της νεαρής, καθώς ο δράστης σταμάτησε να την χτυπάει και το έβαλε στα πόδια. Όμως, συνελήφθη άμεσα μετά από καταδίωξη από άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα Βόλου, όπου διαπιστώθηκε ότι είναι γνώριμος από παλιότερες παρόμοιες επιθέσεις.
Η 29χρονη, που είναι αξιωματικός του Στρατού και υπηρετεί στην Κρήτη απ’ όπου είχε έρθει με άδεια για να δει τους γονείς της, πήγε με δικό της μέσο στο νοσοκομείο όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Ο 32χρονος δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου που του απήγγειλε κατηγορία για επικίνδυνη σωματική βλάβη και διέταξε να εξεταστεί από ψυχίατρο για να διαπιστωθεί αν απαιτείται η νοσηλεία του.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου