7.11.19

Λιποθύμησε μέσα στη Γερμανική Βουλή

Μπροστά στα μάτια των βουλευτών της ομοσπονδιακής βουλής o Xριστιανοδημοκράτης βουλευτής, Mατίας Χάουερ έχασε τις αισθήσεις του ενώ βρισκόταν στο βήμα εκφωνώντας την ομιλία του.
Ο 41χρονος Γερμανός βουλευτής άρχισε να μην νιώθει καλά, το δεξί χέρι του άρχισε να τρέμει ανεξέλεγκτα, έχασε τα λόγια του κι ήταν έτοιμος να καταρρεύσει. Οι συνάδελφοί του κατάλαβαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και ορισμένοι έσπευσαν να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες.                               
«Καθίστε. Ξαπλώστε!», του λέει ο πρώτος βουλευτής που βρέθηκε δίπλα του. Ο 41χρονος Χριστιανοδημοκράτης βουλευτής ξάπλωσε στο πάτωμα και εκεί παρέμεινε για αρκετή ώρα.                                                                                    
Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ γερμανικών εφημερίδων που φιλοξενούν μαρτυρίες: «O πρόεδρος της Βundestag (της Βουλής) Βόλφγκανγκ Σόιμπλε διέκοψε τις εργασίες της ομοσπονδιακής βουλής και κάλεσε τους βουλευτές να εκκενώσουν την αίθουσα», γράφει χαρακτηριστικά η γερμανική εφημερίδα «Bild».                                                                                                             
Μία ώρα αργότερα, ο Ματίας Χάουερ αισθανόταν καλά και εθεάθη να παρακολουθεί στα κοινοβουλευτικά έδρανα τις ομιλίες των συναδέλφων του.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου