8.11.19

Κρήτη - «Με βίασε ο πιο ψηλός και ο πιο κοντός με κρατούσε από τους ώμους….»

Απόλυτη βέβαιη ότι οι άνθρωποι που τη βίασαν διαδοχικά και έκαναν το σώμα της …κουμπαρά, τοποθετώντας στον κόλπο της ένα χαρτονόμισμα και κέρματα, είναι οι δύο που βρίσκονται προφυλακισμένοι στις φυλακές της Τρίπολης εμφανίστηκε η 19χρονη Ισλανδή που τις προηγούμενες ημέρες βρέθηκε για μία ακόμα φορά ενώπιον της αρμόδιας ανακρίτριας Ηρακλείου.
Η κοπέλα ταξίδεψε από τη χώρα της προκειμένου να δώσει συμπληρωματική κατάθεση.
«Την κατάθεση μου την έδωσα στο Αστυνομικό Τμήμα το μεσημέρι μετά το νοσοκομείο. Έπειτα πήγα στο ξενοδοχείο και από κει ήρθαν το απόγευμα και με πήρε η Αστυνομία και πήγαμε στο Αστυνομικό Τμήμα. Εκεί αναγνώρισα τους κατηγορούμενους. Δεν μου έδειξαν φωτογραφία αλλά τους ίδιους τους κατηγορούμενους. Είμαι 100% σίγουρη και για τους δύο. Ο πιο ψηλός έβαλε στον κόλπο μου τα χρήματα» υποστήριξε η κοπέλα ενώπιον της ανακριτικής Αρχής.
«Στο στενάκι που σας περιέγραψα με βίασε πρώτα ο ψηλός με τα σκούρα χαρακτηριστικά και το μούσι και ο άλλος, ο πιο κοντός, με κρατούσε από τους ώμους. Έπειτα με ακούμπησαν κάτω και με βίασε ο δεύτερος ενώ με κράταγε ο ψηλός».
Ανέφερε ότι δεν έχει κάνει κάποια ασφάλεια για βιασμό στην χώρα της και ζήτησε να τιμωρηθούν οι δύο κατηγορούμενοι.
Να σημειωθεί ότι οι δύο κατηγορούμενοι, 34 και 38 ετών, Γερμανικής υπηκοότητας, αρνούνται με σθένος ότι βίασαν την κοπέλα και επιμένουν στην αθωότητα τους.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν κάνει αιτήσεις άρσης και αντικατάστασης της κράτησης τους, όμως απορρίφθηκαν.


cretalive.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου