" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

18.2.20

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πληρώνει την σύντροφο του ως «νοικοκυρά»

Ρονάλντο-Τζεορτζίνα στη Βοιδοκοιλιά
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θέλει να είναι η γυναίκα του δούλα και κυρά και κάθε μήνα της... σκάει περίπου 80.000 ευρώ για τα έξοδα της, αλλά και των παιδιών του.
Το πρόγραμμα «Viva la Vida» του ισπανικού τηλεοπτικού καναλιού «Telecinco» αποκάλυψε ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο δίνει στη σύντροφο του και τη βιολογική μητέρα των παιδιών του μεταξύ 50 - 80.000 ευρώ μηνιαίως για τις καθημερινές δαπάνες και τα έξοδα για τα παιδιά του.
Πριν μερικές μέρες, η Τζεορτζίνα Ροντρίγκεθ έκανε στον CR7 ένα δώρο αξίας 200.000 ευρώ για τα 35α γενέθλια του και πολλοί απόρησαν που βρήκε τα χρήματα, αφού δεν εργάζεται.

Η Ισπανίδα καλλονή ήταν υπάλληλος ενός πολυτελούς καταστήματος στη Μαδρίτη και εκεί γνώρισε τον Πορτογάλου σούπερ σταρ, αλλά τώρα είναι... νοικοκυρά ενός από τους πιο γνωστούς ποδοσφαιριστές στον κόσμο.
Η Τζεορτζίνα βέβαια πληρώνεται και για διαφημίσεις μέσω instagram, καθώς χρεώνει με 8.000 ευρώ τα προϊόντα που προωθεί και μια συνέντευξη της χρεώνεται με 100.000 ευρώ.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου