" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

18.2.20

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ - Έλαμψαν δια της… απουσίας τους και άφησαν ερωτήματα Λαμπρόπουλος και Καρβέλας

- Μετά την απουσία του από την κοπή πίτας της ΝΟΔΕ που προκάλεσε την οργή του τέως πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά , νέα απουσία για τον δήμαρχο Πύλου -Νέστορος κο Καρβέλα  από την κοπή πίτας στην Κυπαρισσία παρουσία του υπουργού Εσωτερικών

 - "Σνόμπαρε" την εκδήλωση και ο Γιάννης Λαμπρόπουλος;

 Από το Best-tv

Σε μια εκδήλωση που τα κομματικά στελέχη της ΝΔ και κύρια η αυτοδιοίκηση ήταν στην πρώτη γραμμή, σε μια εκδήλωση που ο ένας μετά τον άλλον που πήραν τον λόγο τόσο από το βήμα του μικροφώνου όσο και στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις με τον Υπουργό Εσωτερικών έθεσαν τα σοβαρά ζητήματα του τόπου, εντύπωση προκάλεσε η απουσία δύο!

Από τη μια ο Γιάννης Λαμπρόπουλος ο πιο έμπειρος Βουλευτής Μεσσηνίας με το ενδιαφέρον του πάντα στα ζητήματα του τόπου που θα μπορούσε να τα είχε θέσει και δώσει μεγαλύτερη έμφαση στην ανάδειξή τους ώστε να είναι και σύσσωμο το πολιτικό προσωπικό του κόμματος, και, από την άλλη ο Δήμαρχος Πύλου – Νέστορος Παναγιώτης Καρβέλας.

Ο κ. Καρβέλας που δεν έδωσε το παρών εκφράζοντας έναν δήμο γειτονικό της Τριφυλίας που αποτελεί την ατμομηχανή της ανάπτυξης της περιοχής προκάλεσε αρνητική εντύπωση με την απουσία του και με το γεγονός ότι δεν συμμετείχε όπως άλλοι δήμαρχοι στην προσπάθεια για την παρουσίαση των θεμάτων του τόπου μας και της αυτοδιοίκησης.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου