6.4.20

Εκλεψε αυτή που τον βοηθούσε.

Μέχρι πρότινος μια 74χρονη Λαρισαία, συνέδραμε οικονομικά έναν 42χρονο άνδρα στο πλαίσιο της φιλανθρωπίας κάθε φορά που αυτός ζητού­σε ελεημοσύνη. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε», συχνά ο 42χρονος συναντάται να επαιτεί έξω από εκκλησίες και να ζητά τη βοή­θεια συμπολιτών.
Ωστόσο από προχθές το βράδυ η σχέση μεταξύ της 74χρονης και του 42χρονου έπαψε να διακρίνεται από ανθρωπισμό και αλληλεγγύη. Ο ευεργετηθείς -παλιός γνώριμος των διωκτικών αρχών, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες – αποφάσισε να καταχραστεί την κα­λοσύνη της 74χρονης που κατά καιρούς τον ελε­ούσε και διέρρηξε το σπίτι της. 
Στις 1.30 τα ξημερώματα λοιπόν, ο 42χρονος έσπασε το ξύλινο παράθυρο στο υπνοδωμάτιο της 74χρονης την ώρα που η γυναίκα κοιμόταν. Έτσι κατάφερε να μπει στο σπίτι της ηλικιωμένης, στη συνοικία της Λάρισας και από την ντουλάπα του υπνοδωματίου έκλεψε ένα χρυσό ρολόι, ένα ζευγάρι μαργαριταρένια σκουλαρίκια αλλά και το χρηματικό ποσό των 450 ευρώ. Ο κλέφτης έγινε αντιληπτός από την 74χρονη αλλά πρόλα­βε ωστόσο να διαφύγει με τα κλοπιμαία.
Τώρα δράση ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας που ερευνά την υπόθεση. Και φυσικά αναζητά το δράστη. 
 
 
Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου