" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

6.4.20

Αδύναμος "κρίκος" στα δελτία ειδήσεων

Ποιο δελτίο ειδήσεων είναι ο.. πιο αδύναμος κρίκος; Έκανε τα χειρότερα νούμερα τηλεθέασης από την ημέρα που ξεκίνησε το κανάλι; 
Τα κανάλια δίνουν τη μάχη της τηλεθέασης σε μέρες κορονοϊού. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν τα νούμερα των δελτίων ειδήσεων. 
Το Σάββατο 4 Απριλίου το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ με το Νίκο Στραβελάκη κατάφερε να πρωταγωνιστήσει με 15,6% στο δυναμικό κοινό. Δεύτερο ήταν το δελτίο ειδήσεων του STAR με 14,2% ενώ στη συνέχεια έχουμε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA με 16,8% που είναι όμως εκτός ανταγωνισμού καθώς ξεκινάει μια ώρα νωρίτερα! Τα νέα του ΑΝΤ1 με 10,2% και η ενημέρωση από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Μέγκα στο 6,0%, ακολούθησαν.
Το δελτίο ειδήσεων του OPEN κάνει τα χειρότερα νούμερα από την ημέρα που ξεκίνησε το κανάλι. Μόλις 3,5% στο δυναμικό κοινό. Ήταν τελευταίο στη λίστα, μαζί με αυτό της κρατικής τηλεόρασης που έκανε επίσης 3,5%.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου