5.4.20

Ακόμη 12 αρνητικά δείγματα στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

Ακόμη 12 αρνητικά δείγματα στο Νοσοκομείο Καλαμάτας  έφτασαν σήμερα το πρωί απο το ΠΑΣΤΕΡ
Με ανάρτηση του ο διοικητής του Νοσοκομείου Γιώργος Μπέζος υπενθυμίζει την πρωτοπορία του Νοσοκομείου Καλαμάτας για την παραγωγή οξυγόνου που αποτελεί τόσο μεγάλη αναγκαιότητα σήμερα και τις αντιδράσεις που είχε προκαλέσει η απόφαση αυτή.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ Κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΠΕΖΟΥ

ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΣΟ ΕΠΙΚΑΙΡΟ, ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ!!!!

Σήμερα και ειδικά τούτη τη δύσκολη περίοδο εν μέσω Πανδημίας Covid-19, νοιώθω την ανάγκη μαζί με τους συνεργάτες μου στη Τεχνική Υπηρεσία, να εκφράσουμε την βαθιά μας ηθική ικανοποίηση και εαν θέλετε και μια μεγάλη δικαίωση, όταν το 2013 προχωρούσαμε -με πολλές τρικλοποδιές και εμπόδια-να υλοποιήσουμε το έργο της αυτοπαραγωγής οξυγόνου ιατρικής χρήσεως. Το λέω αυτό σήμερα, γιατί είναι πολύ σημαντικό για ένα Νοσοκομείο στο πλαίσιο αντιμετώπισης του Covid-19 να έχει συνεχής επάρκεια, αυτονομία και απεξάρτηση στο θέμα της χορήγησης Ο2.
Εύχομαι να μη χρειαστεί στο Νοσοκομείο Καλαμάτας να νοσηλεύσουμε επιβεβαιωμένα κρούσματα Covid-19, αλλά επειδή πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα τα σενάρια, θέλω να γνωρίζετε ότι το συγκρότημα αυτοπαραγωγής μπορεί να παράξει 50 κυβικά μέτρα την ώρα δλδ 1200 κυβικά το 24ωρο. Όταν κατά μ.ο ένας ασθενής covid-19 χρειάζεται 10-15 lt το λεπτό.
Και βέβαια ως δικλίδα ασφαλείας έχουμε πάντα συνδεδεμένη στο δίκτυο και μια δεξαμενή υγρού οξυγόνου χωρητικότητας 6 κυβικών.
ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ!!!!

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου