" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

6.4.20

Γιατί αυξήθηκαν οι πωλήσεις τεστ εγκυμοσύνης ;

Μικρή αύξηση των πωλήσεων τεστ εγκυμοσύνης.
Τις τελευταίες βδομάδες που ο κόσμος αναγκαστικά μένει μέσα λόγω καραντίνας για τον κορονοϊό, δεν είναι λίγοι όσοι τονίζουν πως αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα περισσότερες γεννήσεις τους επόμενους μήνες. Αν κρίνουμε από τα νούμερα στις αυξήσεις τεστ εγκυμοσύνης σε  Ηράκλειο και Φάρσαλα, τότε δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα αυτό το σενάριο.
Στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο, όπως αναφέρει το  ekriti.gr, στα καταστήματα με φυσική παρουσία οι αυξήσεις υπολογίζονται ενδεικτικά σε ένα ποσοστό της τάξης του 3-5% , ενώ στα φαρμακεία που διατηρούν και e-shop παρουσιάζονται αυξήσεις ακόμα και της τάξης του 20%.
Επίσης μεγάλη αύξηση υπάρχει και στις βαφές μαλλιών και καλλυντικά, καθώς είναι γνωστό πως έχουν κλείσει τα κομμωτήρια. Η αύξηση στα  προϊόντα αυτά φτάνει μέχρι και το 50%.
Αύξηση στα τεστ εγκυμοσύνης παρατηρείται και στα Φάρσαλα η οποία όπως αναφέρει και το ifarsala.gr, είναι μικρή αλλά σταδιακή κυρίως σε νέα ζευγάρια που μένουν σπίτι λόγω της καραντίνας.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου