5.4.20

ΒΙΝΤΕΟ - Άγγελος Χρονάς: «Προσφέρω το 50% από το δώρο του Πάσχα στον ειδικό λογαριασμό για τον κορωνοϊό»

Σε μία συμβολική κίνηση , κίνηση αλληλεγγύης προχώρησε ο Γιατρός και Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου Άγγελος Χρονάς, την οποία και ανακοίνωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού BEST της Καλαμάτας.
Ο κ. Χρονάς ανέφερε πως από το δώρο του Πάσχα , αφού ως αυτοδιοικητικός δεν έχει μισθό, θα καταβάλει στον ειδικό λογαρισμό για τον κορωνοϊό, το 50% του ποσού.
Θέλοντας και ο ίδιος να συνεισφέρει με τις δυνατότητες που έχει, σε όλη αυτή την προσπάθεια που καταβάλλεται από ιδιώτες και επιχειρήσεις αλλά και από το Κράτος να αντιμετωπιστεί η δύσκολη υγειονομική κρίση που βιώνει όλος ο πλανήτης.
Ο κ. Χρονάς σχολιάζοντας γενικότερα την κατάσταση που υπάρχει στα νοσοκομεία τόνισε μεταξύ άλλων πως το ΕΣΥ ανταποκρίνεται στις ανάγκες της υπάρχουσας κατάστασης, αφού και ο κόσμος έχει περιορίσει τις επισκέψεις του σε αυτά στις απολύτως αναγκαίες.
Παραδέχθηκε πως δεν υπάρχει μεγάλο απόθεμα σε υγειονομικό υλικό (μάσκες κλπ), αλλά όπως είπε αυτό δεν σημαίνει πως η κατάσταση είναι τραγική, αφού αναμένεται να διατεθεί και το υλικό που έχει έρθει από το εξωτερικό.
Για το θέμα της ενίσχυσης των νοσοκομείων της Περιφέρειας Πελοποννήσου ο κ.Χρονάς τόνισε πως αυτό είναι αναγκαίο, αρκεί να υπάρξει κάλυψη των αναγκών σε προσωπικό και εξοπλισμό.
Δείτε και το σχετικό απόσπασμα στον παρακάτω σύνδεσμο

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου