15.3.21

Σοβαρό τροχαίο στη Βουλή με όχημα της ασφάλειας της Ντ. Μπακογιάννη,

«Εύχομαι οι άνθρωποι που θα πάρουν τα όργανά του, να ζήσουν ευτυχισμένα και να πάρουν λίγη από την ευαισθησία του»
Εγκεφαλικά νεκρός χαρακτηρίζεται ο 23χρονος Ιάσονας, θύμα του τραγικού τροχαίου που σημειώθηκε έξω από τη Βουλή την Παρασκευή, με τη μητέρα του να δηλώνει έτοιμη να τον «αποχαιρετίσει».
, η χαροκαμένη μητέρα ανέφερε πως αύριο, Καθαρά Δευτέρα, θα αρχίσει η διαδικασία για τη δωρεά οργάνων του γιου της. «Το παιδί μου πάει, τελείωσε, είναι νεκρός», είπε και συνέχισε: «Επειδή ήταν τόσο καλό παιδί και έδινε σε όλους, είπαμε να δώσουμε τα όργανα του. Εύχομαι οι άνθρωποι που θα τα πάρουν, να ζήσουν ευτυχισμένα και να πάρουν έστω λίγη από την ευαισθησία του».
Στον ALPHA μίλησε και η αδερφή του 23χρονου, κάνοντας έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για τη στιγμή του δυστυχήματος, να ενημερώσει τις Αρχές. «Ένα ταξί που ήταν ακριβώς μπροστά αφού έγινε το ατύχημα έφυγε. Ψάχνουμε τον συγκεκριμένο ταξιτζή», είπε μεταξύ άλλων.
Εξάλλου, σύμφωνα με πηγές του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ., που επικαλείται το ΑΠΕ, ο οδηγός του μοιραίου υπηρεσιακού οχήματος δεν συνελήφθη, επειδή το τροχαίο δεν ήταν θανατηφόρο, καθώς, επίσης, επειδή βάσει του άρθρου 43 παρ. 5 του ΚΟΚ παρέμεινε στο σημείο του ατυχήματος και δεν ήταν ύποπτος φυγής.
Όχημα της ασφαλείας της Ντόρας Μπακογιάννη ενεπλάκη στο τροχαίο στη Βουλή. Τι ανακοίνωσε η ίδια.
«Την Παρασκευή το μεσημέρι, την ώρα που βρισκόμουν στη Βουλή παρακολουθώντας την «ώρα του πρωθυπουργού» υπηρεσιακό όχημα της ασφάλειάς μου ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα με αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό ενός νέου παιδιού 23 ετών, του Ιάσωνα.
⠀ Είμαι βαθύτατα συντετριμμένη.
⠀ Οι σκέψεις μου και οι προσευχές μου είναι με την οικογένεια του άτυχου νέου.
⠀ Επικοινώνησα μαζί τους για να τους εκφράσω την συμπαράστασή μου και να τους διαβεβαιώσω ότι η υπόθεση θα ερευνηθεί σε βάθος και οι ευθύνες θα αποδωθούν», αναφέρει η Ντόρα Μπακογιάννη

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου