14.3.21

Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος και εκδότης Κώστας Γκέτσης

Έφυγε από την ζωή, το μεσημέρι του Σαββάτου, έχοντας χάσει την μάχη με τον καρκίνο, ο δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας «Η Γνώμη» Κώστας Γκέτσης στην ηλικία των 60 ετών. Ο Κώστας Γκέτσης, που τον τελευταίο καιρό νοσηλευόταν στην Ογκολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, υπηρέτησε τον χώρο της δημοσιογραφίας για τέσσερις δεκαετίες και ξεχώριζε για τη δυνατή του πένα.
Ασχολήθηκε με τη δημοσιογραφία και τον Τύπο, ως δημοσιογράφος και διαδοχικά εκδότης των εφημερίδων «Ταχυδρόμος», «Τόλμη», «Πρωινή» και «Γνώμη», στην οποία συνέχιζε να γράφει μέχρι πρόσφατα. Συνεργάστηκε επίσης με ραδιοφωνικούς σταθμούς και με τον ART TV, ήταν ανταποκριτής στην Δυτική Ελλάδα πανελληνίων ΜΜΕ, ενώ διατέλεσε και Πρόεδρος της Ένωσης Ιδιοκτητών Ημερησίων Επαρχιακών Εφημερίδων.
Τ0 2020 είχε εκδώσει ένα βιβλίο με τίτλο «Εις Μνήμην» το οποίο αποτελείται από 82 μικρές ιστορίες ανθρώπων που έφυγαν απ’ τη ζωή, έχοντας αφήσει κάποια χρήσιμη παρακαταθήκη, για αυτούς που μένουν πίσω. Η δική του θα μπορούσε να είναι η 83η ιστορία…

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου