14.3.21

Ένταση στη Λάρισα κατά την άφιξη του Ολυμπιακού

Μεγάλη ένταση δημιουργήθηκε απόψε (13/3) στη Λάρισα από δεκάδες οπαδούς της ΑΕΛ, που περίμεναν έξω από το ξενοδοχείο την αποστολή του Ολυμπιακού και την υποδέχθηκαν με... άγριες διαθέσεις, όταν το πούλμαν έκανε την εμφάνισή του πέταξαν κροτίδες και βεγγαλικά, φωνάζοντας υβριστικά συνθήματα εναντίον της πειραϊκής ομάδας.
Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν αύριο (14/3, 19:00) την ουραγό θεσσαλική ομάδα και οι οπαδοί της γηπεδούχου έδωσαν τον... τόνο, παρότι το παιχνίδι θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.
Μάλιστα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα "tinealarissa.gr", χρειάστηκε επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων για να απωθηθούν οι οπαδοί της ΑΕΛ και να μπουν οι ποδοσφαιριστές στο ξενοδοχείο, ενώ για λόγους ασφαλείας αποκλείστηκε ο πέριξ χώρος, όπως και η ευρύτερη περιοχή του Αρχαίου Θεάτρου.
Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε στη θεσσαλική πρωτεύουσα με τουριστικό λεωφορείο και όχι με το χαρακτηριστικό κόκκινο πούλμαν της ομάδας, το οποίο διατέθηκε για τη μεταφορά τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης στους σεισμόπληκτους της Ελασσόνας και του Τυρνάβου

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου