30.4.10

Αλβανός ….αγόρασε 15χρονη ομοεθνή του και την εξέδιδε στην Κέρκυρα

Αγόρασε 15χρονη, με σκοπό να την εκδίδει στην Κέρκυρα! Η πρωτοφανής υπόθεση έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων και προβληματισμό στην τοπική κοινωνία, την ίδια στιγμή που η αστυνομία έχει στην κατοχή της ατζέντα με ονόματα ευυπόληπτων Κερκυραίων!
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, ο 39χρονος Αλβανός αγόρασε έναντι 2.000 ευρώ μια συμπατριώτισσά του, ηλικίας μόλις 15 ετών, από τον πατέρα της, την οποία παρέλαβε με το αυτοκίνητό του από τα σύνορα Ελλάδας - Αλβανίας. Κατόπιν τη μετέφερε στην Κέρκυρα, όπου διέμενε τους τελευταίους μήνες -χωρίς τις απαραίτητες νόμιμες διαδικασίες-, με σκοπό να την εκδίδει. Συγκεκριμένα, από τις 19 Ιανουαρίου έως και τις 27 Απριλίου ο Αλβανός εξανάγκαζε το κορίτσι να έρχεται σε ερωτική επαφή με άτομα που της σύστηνε ο ίδιος. Οι συναντήσεις γίνονταν είτε στο σπίτι του ίδιου είτε σε εκείνα των πελατών και η «ταρίφα» κυμαινόταν από 20 έως 50 ευρώ (τα οποία φυσικά έπαιρνε εκείνος).
Υστερα από πληροφορίες που είχε η αστυνομία και τις οποίες επεξεργάστηκε κατά τους τελευταίους μήνες, κατάφερε να φτάσει στα ίχνη του 39χρονου. Ενας από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας προσποιήθηκε τον πελάτη και κατάφερε να επικοινωνήσει με τον Αλβανό, μέσω του οποίου έκλεισε ερωτικό ραντεβού, έναντι 50 ευρώ. Οταν έγινε η συνάντηση, ο αστυνομικός αποκάλυψε την ταυτότητά του και προχώρησε στη σύλληψη τόσο της ανήλικης όσο και του 39χρονου, οι οποίοι θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.
Στο μεταξύ, κατασχέθηκαν ένα ΙΧ και κινητά τηλέφωνα, ενώ πρόκειται να αρθεί το απόρρητο των τηλεφωνικών συνομιλιών, καθώς επίσης και των τραπεζικών λογαριασμών προκειμένου οι Αρχές να διαπιστώσουν τα ποσά που ο μαστροπός έχει κερδίσει από αυτή τη δραστηριότητα. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην κατοχή τού 39χρονου βρέθηκε ατζέντα με δεκάδες τηλέφωνα Κερκυραίων πολιτών.
Espresso

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου