28.4.10

Επίτιμος Δημότης Ρόδου ανακηρύχθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς.

Επίτιμος Δημότης Ρόδου ανακηρύχθηκε, σε ειδική εκδήλωση του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς.
Η εκδήλωση έγινε στο πλαίσιο ομόφωνης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου και παραβρέθηκαν σ’ αυτήν αρκετά τοπικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, τα οποία επεφύλαξαν θερμή υποδοχή στον κ. Σαμαρά. Η τιμητική διάκριση απονεμήθηκε στον πρόεδρο της ΝΔ με ευκαιρία την προσυνεδριακή συνδιάσκεψη του κόμματος που πραγματοποιείται σήμερα το απόγευμα με θέμα τον Τουρισμό. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο γραμματέας της ΝΔ Λευτέρης Ζαγορίτης, η βουλευτής Μίκα Ιατρίδη, η βουλευτής Ρεθύμνου Όλγα Κεφαλογιάννη, οι πρώην βουλευτές Τάσος Καραμάριος και Βασίλης Χρύσης και πολλά άλλα στελέχη.
Για την απόφαση τιμητικής διάκρισης μίλησαν ο δήμαρχος Ρόδου Χατζής Χατζηευθυμίου, που εξήρε το ήθος και τις πολιτικές ικανότητες του προέδρου της ΝΔ και οι εκπρόσωποι των παρατάξεων της μειοψηφίας κκ Μ. Γλυνός και Σ. Καραγιάννης που χαρακτήρισαν ιδιαίτερα τιμητική την επίσκεψη του κ. Σαμαρά. Όλοι ζήτησαν τη συνδρομή του προέδρου της ΝΔ για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα νησιά της Δωδεκανήσου, πράγμα που υποσχέθηκε ο κ. Σαμαράς, επισημαίνοντας ότι «γνωρίζω τα προβλήματα του τόπου και θα πολεμήσω γι’ αυτά», ενώ χαρακτήρισε ιδιαίτερα τιμητική και σημαντική την ανακήρυξη του ως επίτιμου δημότη της Ρόδου.
Στη συνέχεια ο πρόεδρος της ΝΔ είχε συνάντηση με όλους τους δημάρχους του νησιού της Ρόδου και με στελέχη της Αυτοδιοίκησης, οι οποίοι τον ενημέρωσαν για τα ειδικότερα προβλήματα που έχει η Αυτοδιοίκηση στα Δωδεκάνησα ενόψει και της διοικητικής μεταρρύθμισης.
Η προσυνεδριακή συνδιάσκεψη της ΝΔ για τον Τουρισμό θα ξεκινήσει στις 4 το απόγευμα και στη διάρκεια της θα συζητηθούν εξειδικευμένα ζητήματα που αφορούν τη στρατηγική της τουριστικής ανάπτυξης, τις νέες μορφές τουρισμού κ.ά

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου