17.6.12

«Ο ελληνικός λαός έχει τεράστια υπερηφάνεια»


«Αισθανόμαστε μεγάλη ευφορία, ικανοποίηση και ευτυχία. Αυτό που άλλάξε ήταν ότι βρήκαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας, είχαμε ένα ξεκάθαρο πλάνο που οι παίκτες το ακολούθησαν στην εντέλεια. Δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να εκμεταλλευετεί τα δυνατά του σημεία. Τους είχα πει ότι έχω μεγάλη εμπιστοσύνη σε αυτούς», δήλωσε μεταξύ άλλων, για την πρόκριση της εθνικής Ελλάδας στους «8» του EURO, ο τεχνικός της Φερνάντο Σάντος.
Συνεχίζοντας, ο προπονητής της εθνικής μας, είπε: «μας εμπνέει η ιστορία της Ελλάδας, διότι ο ελληνικός λαός έχει τεράστια υπερηφάνεια και αξίζει το σεβασμό όλου του κόσμου. Είναι πολύ δύσκολο οποιοσδήποτε να μας κάνει μαθήματα, γιατί από την ελλάδα ξεκίνησαν ο Πολιτισμός, η Δημοκρατία και οι Επιστήμες».

Ο σκόρερ του νικητήριου γκολ Γιώργος Καραγκούνης είπε: «από την στιγμή που φύγαμε και μάθαμε το 1-1 στο παιχνίδι της Ρωσίας με την Πολωνία, αισθανθήκαμε ότι έχουμε μία τελευταία ευκαιρία. Έτσι κι έγινε, τα δώσαμε όλα πήραμε, πανάξια πρόκριση. Αν η διαιτησία ήταν καλύτερη θα είχαμε επτά βαθμούς. Μαχητές και νικητές είμαστε. Όλοι έδειξαν ότι δεν μας ήθελαν σε αυτή την διοργάνωση».

Συγχαρητήρια προς την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου που προκρίθηκε στους «8» της Ευρώπης έστειλαν, ο πρόεδρος της ΝΔ Α. Σαμαράς, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευ. Βενιζέλος και ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός Π. Πικραμμένος.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου