1.8.12

Πρωτάθλημα Δ' εθνικής υδατοσφαίρισης ΠΑΕ Άργης


Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 29/7 η προκριματική φάση του πρωταθλήματος της Δ’ εθνικής υδατοσφαίρισης στην οποία συμμετείχε και η Π.Α.Ε. Άργης με τρεις αγώνες στο κολυμβητήριο της Πάτρας.
H Καλαματιανή ομάδα νίκησε στον πρώτο αγώνα το Ν.Ο. Μεσολογγίου με 10- 11. 
Ο αγώνας ξεκίνησε καλά για τους Καλαματιανούς που αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 1-0 κατάφεραν με ένα σερί 3-0 να προηγηθούν και  να τελειώσουν το πρώτο οκτάλεπτο με 2-3. Από εκεί και για ολόκληρο τον αγώνα διατηρούσαν μια διαφορά 2 τερμάτων. Στο τελευταίο οκτάλεπτο  ο προπονητής της ομάδας Μάνεσης Αλέξανδρος πραγματοποίησε αλλαγές, προκειμένου όλοι οι αθλητές της ομάδας να πάρουν συμμετοχή στο παιχνίδι, τότε η αντίπαλη ομάδα βρήκε την ευκαιρία και μείωσε την διαφορά.
  Τα οκτάλεπτα: 2-3, 3-4, 2-3, 3-1.
  Τα γκολ του Άργη σημείωσαν: Μακρής Δημήτρης 3, Μπίτσας Γεώργιος 1, Νικητάκης Ιωάννης 3, Τσώνης Άγγελος 2, Πετρόπουλος Δ. Κωνσταντίνος 1 και Λυριτζής Φίλιππος 1.
  Ο δεύτερος αγώνας, με την Αναγέννηση Λαμίας, θα έκρινε και την πρόκριση.
Ο Άργης δεν ξεκίνησε καλά τον αγώνα και βρέθηκε να χάνει στο πρώτο μισό του δευτέρου οκταλέπτου με 8- 2. Από εκείνο το σημείο και μετά ο Άργης διόρθωσε την άμυνα του, με τον Παναγιώτη Πράσινο στο τέρμα να κάνει πολύ καλό παιχνίδι, βελτίωσε την επίθεσή του και με τον Κώστα Γ. Πετρόπουλο να σημειώνει 7 τέρματα, ισοφάρισε το παιχνίδι σε 10- 10 έξι λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα. Αλλά στο τέλος μίλησε η κούραση και ο αγώνας έληξε 11- 10 υπέρ της Αναγέννηση Λαμίας.
  Τα οκτάλεπτα:3- 2, 5-3, 2-3,1-2.
  Τα γκολ του Άργη σημείωσαν : Πετρόπουλος Γ. Κωνσταντίνος 7, Τσώνης Άγγελος 1, Παπασταθόπουλος Δημήτρης 1 και Λυριτζής Φίλιππος 1.
  Στο τελευταίο παιχνίδι με τον Ο.Π.Α.Θ.Α. Πάτρας ο Άργης χρειαζόταν  μόνο τη νίκη για να μπορεί να ελπίζει σε πρόκριση. Η αντίπαλη ομάδα, ίσως η πιο έμπειρη του τουρνουά ξεκίνησε δυνατά αν και είχε εξασφαλίσει την πρόκριση νικώντας του προηγούμενους αντιπάλους της, ο Αργής κατάφερε να είναι κοντά στο σκορ στις δύο πρώτες περιόδους φτάνοντας στο ημίχρονο το σκορ να είναι 5-3. Στην επανάληψη ώμος η κούραση επηρέασε τους Καλαματιανούς πολίστες και ο αγώνας τελείωσε 10-7 υπέρ των πατρινών.
  Τα οκτάλεπτα:2-1, 3-2, 3-1 2-3.
  Τα τέρματα του Άργη σημείωσαν: Πετρόπουλος Γ. Κωνσταντίνος 3,  Νικητάκης Ιωάννης 1, Τσώνης Άγγελος 1, Πετρόπουλος Δ. Κωνσταντίνος 1 και Παπασταθόπουλος Δημήτρης 1.
  Οι αθλητές που ακολούθησαν την αποστολή του Άργη στην Πάτρα: Παναγιώτης Πράσινος, Κώστας Γ. Πετρόπουλος, Δημήτρης Μακρής, Γιώργος Μπίτσας, Γιάννης Νικητάκης, Άγγελος Τσώνης, Κώστας Δ. Πετρόπουλος, Γιώργος Μαλαφέκας , Αθανάσιος Πετρόπουλος, Δημήτρης Παπασταθόπουλος, Λάμπρος Παπούλιας, Γιάννης Καννάς, Φίλιππος Λυριτζής, Λεωνίδας Τάλαρος, Γιώργος Σπυρίδης και Γιώργος Δουρδουνάς.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου