2.8.12

ΣΟΚ για διάσημη Μεσσήνια TV PERSONA

Έναν εφιάλτη ζει την τελευταία εβδομάδα διάσημη παρουσιάστρια μετά την αποκάλυψη της σύλληψης στενού συγγενικού της προσώπου που συμμετείχε σε εγκληματική ομάδα η οποία δρούσε στην ιδιαίτερη πατρίδα της, στη Μεσσηνία.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso. Ο συγγενής της, αν και αστυνομικός, φέρεται να εμπλέκεται στο μεγάλο κύκλωμα μεταφοράς και διακίνησης λαθραίων τσιγάρων που εξαρθρώθηκε μετά από μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην Καλαμάτα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, η παρουσιάστρια είναι σοκαρισμένη από την ώρα που ενημερώθηκε για το γεγονός. Δεν μπορεί να φανταστεί ότι ένας δικός της άνθρωπος συμμετείχε στην επικίνδυνη εγκληματική ομάδα που εδώ και πολύ καιρό έφερνε λαθραία τσιγάρα από το εξωτερικό.Όπως προέκυψε από τη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, τα πλοία με λαθραία τσιγάρα από τρίτες χώρες προσέγγιζαν δύσβατες και απομονωμένες παραλίες της Μεσσηνίας, όπου νταλίκες παραλάμβαναν το λαθραίο εμπόρευμα και το προωθούσαν στην Αθήνα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου