17.1.13

Σοκ σε πολυκατοικία διασήμων στο Καλαμάκι: Ληστής έπεσε από τον 5ο όροφο και σκοτώθηκε!

Συνέβη σήμερα το μεσημέρι της Τρίτης. Στο Παλαιό Φάληρο, στη πολυκατοικία που ζει ο αδερφός του γνωστού μάνατζερ Μάριου Παπαδάτου, νεαρός άνδρας που προσπάθησε να κλέψει έπεσε από τον 5ο όροφο και σκοτώθηκε!

Έντρομοι οι γείτονες άκουσαν ουρλιαχτά και βγήκαν έξω! Το θέαμα που αντίκρισαν σοκαριστικό. Ένας νεαρός γεμάτος αίματα και σε κατάσταση που δεν περιγράφεται, ήταν στο δρόμο! Είχε πέσει από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας που βρίσκεται στην Ικάρων, στη Καλαμακίου.

Σύμφωνα με όσα μας είπαν αυτόπτες μάρτυρες, ο νεαρός άνδρας, ηλικίας 17 -18 ετών προσπάθησε να εισβάλει σε ένα από τα διαμερίσματα για να κλέψει. Χτύπησε το κουδούνι και του άνοιξαν κανονικά όμως στη συνέχεια δεν κατάφερε να φύγει ανενόχλητος αλλά τον καταδίωξαν.

Ακόμα δεν έχουν διευκρινιστεί τα αίτια του θανάτου του καθώς ερευνά το εγκληματολογικό ώστε να εξακριβωθεί αν ο ληστής έπεσε μόνος του ή κάποιος τον έσπρωξε. Όλη η γειτονιά είναι στο πόδι ενώ πολλοί επώνυμοι που μένουν διπλά στην πολυκατοικία έχουν συγκλονιστεί. Ανάμεσα τους η Αποστολία Ζώη και ο Στήβ Κακέτσης.: nasosblog

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου