" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

19.1.13

ΣΟΚ-Πήγε να τον σκοτώσει πάνω στη σκηνή!

Μάρτυρες μιας σοκαριστικής σκηνής έγιναν οι σύνεδροι στη συνδιάσκεψη του «Κινήματος Δικαιωμάτων και Ελευθεριών»(ΚΔΕ) στη Βουλγαρία. Ένας νεαρός άνδρας ανέβηκε στο βήμα την ώρα της ομιλίας του προέδρου, Αχμέτ Ντογκάν και απείλησε να τον εκτελέσει με αεροβόλο!

Οι τηλεοπτικές κάμερες των συνεργείων, κατέγραψαν σκηνές θρίλερ. Ευτυχώς το όπλο όπως αποδείχθηκε αργότερο, δεν εκπυρσοκρότησε και τις δύο φορές
που ο δράστης πάτησε τη σκανδάλη. Αυτό έδωσε ευκαιρία στον ίδιο τον ομιλητή να ξεπεράσει το αρχικό σοκ και να αντιδράσει, ενώ αμέσως, οι άνδρες της προσωπικής ασφάλειας του αλλά και στελέχη της ηγεσίας του ΚΔΕ όρμησαν πάνω στον δράστη και τον ξυλοκόπησαν άγρια, προτού συγκρατηθούν από πιο ψύχραιμους σύνεδρους.

Ο δράστης ονομάζεται Οκτάι Εμινμεχμέτοφ και έχει πλούσιο ποινικό μητρώο, με πολυάριθμες προσαγωγές αλλά και καταδίκες για παράνομη κατοχή ναρκωτικών, για ένοπλη ληστεία και άλλα εγκλήματα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου