Οι περισσότεροι άντρες εξιτάρονται στη θέα μιας αποκαλυπτικής εμφάνισης, τι γίνεται όμως όταν αυτή παρατηρείται στο γραφείο; 
Οι Βρετανοί τουλάχιστον θεωρούν απαράδεκτη οποιαδήποτε εμφάνιση που απαρτίζεται από «καυτά» σορτς, μίνι φούστες και μεγάλα ντεκολτέ.
Για την ακρίβεια, ένας στους δύο Βρετανούς πιστεύουν πως πρέπει να απαγορευθούν στο γραφείο τα «καυτά» σορτσάκια και τέσσερις στους δέκα οι μίνι φούστες, επειδή αποσπούν την προσοχή των εργαζομένων και είναι αντιεπαγγελματικά, σύμφωνα με μία νέα δημοσκόπηση.
Για τους ίδιους λόγους, οι τέσσερις στους δέκα πολύ θα ήθελαν να απαγορευθούν οι διαφανείς μπλούζες και το 38% οι μπλούζες με μεγάλο ντεκολτέ.
Ο ένας στους τρεις, εξάλλου, πιστεύουν πως «εκτός γραφείου» πρέπει να τεθεί και κάθε είδους ρούχο με λεοπάρ σχέδιο, ενώ το 36% θέλουν εκτός εργασίας και τα κροκό σχέδια.
Κι αν νομίζετε ότι οι απόψεις αυτές ανήκουν αποκλειστικά σε άντρες κάνετε λάθος αφού και οι γυναίκες συμφωνούν με αυτό.
Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση το 32% των ερωτηθέντων αντρών χαρακτηρίζουν ως απαράδεκτα τα σορτσάκια, ποσοστό που ανεβαίνει μεταξύ των γυναικών και φτάνει το 67%.
Επιπλέον, περισσότερες από τις μισές ερωτηθείσες (το 52%) δήλωσαν πως είναι αντιεπαγγελματικό να εμφανίζεται μία εργαζόμενη στο γραφείο με μίνι φούστα – άποψη με την οποία συμφωνεί το 24% των ανδρών.
Τη δημοσκόπηση πραγματοποίησαν ειδικοί από το Βρετανικό Ίδρυμα Καρδιάς (BHF), με αφορμή εκστρατεία για τον βρετανικό Εθνικό Μήνα Καρδιάς που είναι ο Φεβρουάριος.
Newsbeast