19.1.13

Τον μαχαίρωσε στο λαιμό λόγω ενός... αιτήματος φιλίας στο Facebook

Σε τραγωδία παραλίγο να καταλήξει ένας καυγάς μεταξύ δύο νεαρών στην Ηγουμενίτσα, όταν ο ένας από τους δύο έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε τον άλλο στο λαιμό. 
Εκπληξη προκαλεί η αφορμή για τη διαμάχη μεταξύ τους, η οποία δεν ήταν τίποτα παραπάνω από ένα... αίτημα φιλίας στο Facebook.
Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Πέμπτης στην Ηγουμενίτσα. Πρωταγωνιστές ένας 23χρονος και ένας 28χρονος. Σύμφωνα με το ipeirotika.gr, οι διαφορές που είχαν οι δύο άνδρες έχουν να κάνουν με κάποια μηνύματα που εστάλησαν μέσω Facebook.
Βάσει των ίδιων πληροφοριών ο 23χρονος δράστης κατέθεσε στην Αστυνομία πως δεν γνώριζε το θύμα, αλλά του επιτέθηκε νομίζοντας πως είναι αυτός που έστελνε αιτήματα φιλίας στο προφίλ της φίλης του στο Facebook.
Από την πλευρά του το θύμα, μιλώντας σε τοπικό ραδιόφωνο, υποστήριξε πως δεν γώριζε ούτε τον δράστη, ούτε την φίλη του και ότι δεν ήταν αυτός που της έστελνε αιτήματα φιλίας στο Facebook.
Ο παθών μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Φιλιατών όπου και νοσηλεύεται.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου