23.4.13

ΚΑΛΑΜΑΤΑ-Future Shorts, από τη Νέα Κινηματογραφική Λέσχη !

Πέμπτη 25 Απριλίου, 21.15, Κεντρική Σκηνή ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Κ.
Για την τελευταία προβολή της χειμερινής σεζόν, υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαμάτας και της Κ.Ε. «Φάρις», η Νέα Κινηματογραφική Λέσχη Καλαμάτας φέρνει στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα το Φεστιβάλ Future Shorts, ένα παγκόσμιο φεστιβάλ με τις καλύτερες πλέον πρόσφατες ταινίες μικρού μήκους, που παρουσιάζεται ταυτόχρονα σε 285 πόλεις σε όλον τον πλανήτη. 
Μαζί θα προβληθεί η ταινία μικρού μήκους 'Choice' από το 2ο ΕΠΑΛ Καλαμάτας (συμμετοχή στον 3ο Πανελλήνιο Σχολικό Διαγωνισμό «Ένας πλανήτης, μία ευκαιρία»).
Φτιαγμένο από τους δημιουργούς του Secret Cinema που «σπάει ταμεία» στο Λονδίνο, το φεστιβάλ Future Shorts είναι ένα πρόγραμμα με τις καλύτερες ταινίες μικρού μήκους από όλον τον κόσμο. Οι ταινίες του Φεστιβάλ έχουν κατακτήσει διεθνείς διακρίσεις, όπως Μεγάλο Βραβείο της Κριτικής Επιτροπής στο Φεστιβάλ Sundance 2012, Βραβείο Κριτικής Επιτροπής στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Woodstock, Βραβείο Καλύτερης Ταινίας στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Primavera, καθώς και το Βραβείο Κοινού στο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Πράγας.
Μετά την προβολή των ταινιών, θα ακολουθήσει πάρτυ για το κλείσιμο της χειμερινής σεζόν, με κινηματογραφικές μουσικές και κεράσματα.
Χώρος προβολής: Κεντρική Σκηνή ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καλαμάτας
Διάρκεια: 90’
Είσοδος 4 ευρώ / Είσοδος ελεύθερη για νέους κάτω των 18 ετών.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου