26.4.13

ΜΕΣΣΗΝΙΑ-Πασχαλινές εκδηλώσεις από τους τρίτεκνους !

Ο Σύλλογος Γονέων Τριών Τέκνων Ν. Μεσσηνίας, ενημερώνει τα μέλη του ότι  το Σάββατο 27 Απριλίου ( Σάββατο Λαζάρου) το πρωί στη Μεσσήνη σε συνεργασία με το Δήμο, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με πασχαλινές κατασκευές και παιχνίδια με τη θεατρολόγο Νατάσσα Δουρούμη, στη μικρή πλατεία της πόλης στις 11:00π.μ.. 
Το απόγευμα του Σαββάτου   και ώρα 19:00μ.μ.  στο ξενοδοχείο REX θα πραγματοποιηθεί η μηνιαία συνάντηση μας .Παράλληλα στο πεζόδρομο της Αριστομένους  ( έξω από το ξενοδοχείο) τα παιδιά θα κατασκευάσουν  πασχαλινές λαμπάδες.
Τη Κυριακή  28 Απριλίου  ( Κυριακή Βαΐων )το πρωί και ώρα 11:30π.μ. θα βρισκόμαστε στη Κεντρική πλατεία της Καλαμάτας να κατασκευάσουμε λαμπάδες. 

Στο μεταξύ 
ο Σύλλογος ενημερώνει τα μέλη του ότι  στα πλαίσια των Πασχαλινών εκδηλώσεων το Δ.Σ. του Συλλόγου επισκέφτηκε το ΚΕΦΙΑΠ Καλαμάτας και πρόσφερε δώρα στα παιδιά του Κέντρου .
Ο κ. Κορομηλάς συζήτησε με τη πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρίες Νομού Μεσσηνίας «Η Υπομονή», για την  έλλειψη οδηγού και  τη μεταφορά των παιδιών με το ειδικό όχημα του Κέντρου, το οποίο μένει ακινητοποιημένο.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου