27.4.13

Νέα τσόντα από τη Sirina με πρωταγωνιστή Πατρινό…

Ο ΣΗΡΕΙΝΑΚΗΣ ΕΧΕΙ «ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ» ΣΤΗΝ ΑΧΑΙΑ

Μαζί με τον Ζαφείρη… αποπλανούν την Νικολέττα Ρωμανού
 
Φαίνεται πως ο Δημήτρης Σειρηνάκης της γνωστής εταιρείας παραγωγής ταινιών πορνό Sirina, έχει προτίμηση… στους Πατρινούς πρωταγωνιστές! Μάλιστα στην τελευταία του ταινία πρωταγωνιστεί και ο Νίκος ο «Πατρινός» (πρόκειται για το ψευδώνυμο του πρωταγωνιστή) ο οποίος συνευρίσκεται ερωτικά με την εκρηκτική Νικολέττα Ρωμανού!
 Η Ρωμανού ήρθε στην χώρα μας από τη Ρουμανία πριν από οκτώ χρόνια και όπως φαίνεται, ήρθε για να μείνει. Η 25χρονη καλλονή έχει πλούσιο στήθος, σοκολατένια ομορφιά, μάτια που ζαλίζουν, ανεξάντλητο αισθησιασμό κι ένα βλέμμα… που σε προκαλεί για αμαρτίες. Η ίδια συμμετείχε στα "Playmate 2010". Μπορεί να μην κέρδισε κάποιο τίτλο αλλά σίγουρα μάγεψε όλους όσους παρακολούθησαν την εν λόγω βραδιά.
Στην τελευταία ταινία της Sirina ο Ζαφείρης και ο Πατρινός αποπλανούν την Νικολέτα Ρωμανού και η ιστορία είναι ιδιαίτερα «καυτή».
 
Εκτός από τον Νίκο τον Πατρινό, ο Σηρεινάκης έχει συνεργαστεί και με άλλους κατοικοεδρεύοντες στην Αχαϊκή πρωτεύουσα. Με τη Βούλα Βαβάτση, την Έλενα που είναι γυμνάστρια από την Πάτρα, και τον Μιχάλη το «άλογο»!
 
Η Βούλα Βαβάτση έχοντας κατακτήσει διάκρισεις στο μόντελινγκ ως Miss Τουρισμός και Miss Πελοπόννησος έλκει την καταγωγή της από την Πάτρα. Τα πρώτα της βήματα στο χώρο των ερωτικών ταινιών τα έκανε με το αγόρι της, με το οποίο πρωταγωνίστησε στην πρώτη της ταινία. Πατρινός με το όνομα Νίκος πρωταγωνίστησε και πορνό dvd της Sirina, με συμπρωταγωνίστρια την Ηλέκτρα Γαλανού! 
Τίτλος της ταινίας «Ελληνικό Ανδρικό Casting». 
Μάλιστα, ο πρωταγωνιστής, είχε κάνει συχνές αναφορές στην Πάτρα και στα …προσόντα των Πατρινών, ενώ η Ηλέκτρα ανάμεσα στα άλλα του προτείνει να την πάει στην Πάτρα για της γνωρίσει και τους φίλους του, Μήτσο, Γιάννη και Κώστα! Εξάλλου ο Πατρινός “πρωταγωνιστής”, της υποσχόταν να την πάει στην καφετέρια που συχνάζει στον πεζόδρομο της Αγ. Νικολάου, αλλά στο Κάστρο της πόλης!
Ο πρώτος Πατρινός πρωταγωνιστής πορνό ταινιών ήταν ο «Μιχάλης το άλογο» (όνομα και πράμα)!
 Πρόκειται για γνωστό πατρινό που συμμετείχε σε ταινία με τον περιβόητο «γιατρό». Φαίνεται όμως πως η συμμετοχή του σχολιάστηκε αρνητικά από το περιβάλλον του και έτσι εγκατέλειψε την ενασχόλησή του με τον «ροζ» κινηματογράφο. Μάλιστα συνέντευξή του «φιλοξενείται» και στο site της εταιρείας Sirina.
.dete.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου