25.4.13

Έφη Θώδη: Επιστρέφει τραγουδώντας «Σουλεϊμάν» !!! Video

Δυναμικό comeback φαίνεται πως επιχειρεί να κάνει η Έφη Θώδη η οποία επιστρέφει στη δισκογραφία με το single «Σουλεϊμάν», διεκδικώντας το Σουλτάνο από την τηλεοπτική Χουρέμ.
«Άσε πια σου λέω τη Χουρέμ κι έλα μπες στον κήπο της Εδέμ» είναι ένας από τους στίχους του τραγουδιού που ήδη έχει δημιουργήσει εντυπώσεις στο youtube.  
Μάλιστα, σύμφωνα με κάποια δημοσιεύματα έχει ήδη εκδηλωθεί ενδιαφέρον για το τραγούδι από τουρκικής πλευράς.
Η επανεμφάνιση, όμως της δημοτικής τραγουδίστριας, συνοδεύτηκε και από μια συνέντευξή της σε εβδομαδιαία εφημερίδα. Η Έφη Θώδη μίλησε στη News για τον τρόπο με τον οποίο την εκμεταλλεύτηκαν τα ΜΜΕ, αλλά και για το σύντροφό της που της στάθηκε στα δύσκολα.
 «Εγώ τα έδωσα όλα και με εκμεταλλεύτηκαν. Είχα άγνοια για το τι γινόταν πίσω από την πλάτη μου. Πέρασα πολλά εξαιτίας κάποιων ανθρώπων. Είχαν σκοπό να με εξοντώσουν. Κάποια στιγμή δεν μπόρεσα να τα αντιμετωπίσω και να τα διαχειριστώ. Και εκεί ήρθε η έκρηξη! Δεν άντεξα! Λύγισα!» ανέφερε η Θώδη και πρόσθεσε «Αυτά τα τρία χρόνια ήταν τα πιο δύσκολα. Πέρασα τόσα πράγματα... τι άλλο μπορεί να συμβεί; Τώρα έρχονται τα καλύτερα! Πολλοί πίστευαν ότι τελείωσα! Αλλά εγώ το τραγούδι δεν το άφησα ποτέ! Απλώς για δύο τρία χρόνια δεν ασχολούμουν τόσο. Έκανα κάποιες εμφανίσεις στο εξωτερικό που είχαν μεγάλη επιτυχία, και στην Ελλάδα φυσικά, αλλά πολύ επιλεκτικά».

Η τραγουδίστρια μίλησε ακόμη για τον τρόπο με τον οποίο κάποιοι συνάδελφοί της αντιμετώπισαν την επιτυχία της, επισημαίνοντας ότι ο ανταγωνισμός ήταν σκληρός ««Μου λέει μια μέρα ο Γονίδης: 'Εσύ πήρες τη δόξα και εγώ πήρα τα λεφτά' και του απάντησα: 'Η δόξα είναι καλύτερη'. Όπου πήγαινα εγώ ο Χριστοδουλόπουλος έτρεμε και ο Μαργαρίτης δε ζύγωνε κοντά μου. Στην πλατεία Γεωργίου, στην Πάτρα ,είχε πάει πριν από εμένα ο Σάκης Ρουβάς και είχε 3.000 κόσμο. Όταν πήγα εγώ είχα 11.000 κόσμο. Ξέρεις τι είναι αυτό; Στη Νεμέα κάποτε που τραγούδησα μαζεύτηκε 20.000 κόσμος. Ήμουν με τη Σακελαρίου, τη Στανίση, τα Παιδιά της Πάτρας. Πέρασα μεγάλες δόξες. Δεν έχω παράπονο ούτε σήμερα. Ποτέ δεν πήρα τα λεφτά από κανενός την τσέπη. Πάντα κοίταζα να πληρωθούν όλοι και μετά εγώ!».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου