25.4.13

Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Καλαμάτας ! Παραλαβή - Παράδοση !!!

Παρελήφθη η περιουσία από το Λιμενικό Ταμείο Νομού Μεσσηνίας
Υπεγράφη σήμερα το πρωτόκολλο παράδοσης – παραλαβής μεταξύ των προέδρων του Λιμενικού Ταμείου Νομού Μεσσηνίας Σταύρου Παπαχρήστου αφενός και του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Καλαμάτας Ιωάννη Μανδηλάρη αφετέρου.
 Είχε ήδη υπογραφεί από τα μέλη της Λιμενικής Επιτροπής του Λιμενικού Ταμείου Νομού Μεσσηνίας η έκθεση απογραφής των περιουσιακών στοιχείων αυτού του Νομικού Προσώπου, τα οποία περιέρχονται στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Καλαμάτας. 
Η όλη διαδικασία δρομολογήθηκε κατά την επίσκεψη στην Καλαμάτα, στις 22 Μαρτίου, του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου Εμμανουήλ Αγγελάκα, σύμφωνα με τις κατευθύνσεις που έδωσε. 
Ανάλογη διαδικασία ακολουθήθηκε και για την παράδοση – παραλαβή μεταξύ του Λιμενικού Ταμείου Νομού Μεσσηνίας και του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πύλου.
Αφού εκδοθεί Κοινή Υπουργική Απόφαση από τα Υπουργεία Εσωτερικών και Ναυτιλίας, σχετικά με την κατανομή του προσωπικού στα Λιμενικά Ταμεία, θα ακολουθήσει η έκδοση διαπιστωτικής πράξης από το Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης, προκειμένου να ξεκινήσει η λειτουργία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Καλαμάτας.
Το πρωτόκολλο παράδοσης – παραλαβής παρατίθεται εδώ.
Μπορείτε να δείτε εδώ τμήμα της έκθεσης απογραφής των περιουσιακών στοιχείων που περιέρχονται στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Καλαμάτας.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου