28.6.13

Ξαφνική αδιαθεσία Σαμαρά, διέκοψε την ομιλία του στο 9ο Συνέδριο της Ν.Δ

Μία ξαφνική αδιαθεσία που αισθάνθηκε ο Αντώνης Σαμαράς  στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας , είχε ως αποτέλεσμα την διακοπή  της ομιλίας του. Ο πρωθυπουργός μεταφέρθηκε άμεσα σε δωμάτιο προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Σύμφωνα   με πληροφορίες ο πρωθυπουργός ταλαιπωρείται τις τελευταίες ημέρες από γαστρίτιδα. Οι σύνεδροι εμφανώς ανήσυχοι “ πάγωσαν” όταν άκουσαν τον Αντώνη Σαμαρά από το βήμα να λέει χαρακτηριστικά, “συγνώμη αλλά πρέπει να καθίσω για δύο λεπτά”.
 Ο κ. Σαμαράς προσήλθε λίγο μετά τις 8:00 συνοδευόμενος από την σύζυγό του Γεωργία, χαιρέτισε τα στελέχη του κόμματος και τους αντιπροσώπους των ξένων κομμάτων, μέσα σε πανηγυρική ατμόσφαιρα, με τους περίπου 4000 συνέδρους να τον χειροκροτούν όρθιοι.
Η ομιλία του 
 Πόλος επενδύσεων η Ελλάδα !!!
«H μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη που θεμελίωσε τη δημοκρατία και έβαλε την Ελλάδα στην Ευρώπη είναι εδώ και κάνει το χρέος της στην πατρίδα» ανέφερε ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς στην ομιλία του στο 9ο συνέδριο του κόμματος που γίνεται στο Στάδιο Τάε Κβο Ντο στο Φάληρο.

«Πριν από ένα χρόνο αναλάβαμε τη διακυβέρνηση με μία τρικομματική συνεργασία σε συνθήκες δραματικές. Μέσα σε ένα χρόνο διαψεύσαμε όλα τα σενάρια της καταστροφής. Κρατήσαμε την Ελλάδα στην Ευρώπη, ενώ με την αναγγελία του αγωγού ΤΑΡ βάζουμε τη χώρα για τα καλά στον παγκόσμιο ενεργειακό χάρτη, την καθιστούμε πόλο επενδύσεων δημιουργώντας χιλιάδες θέσεις εργασίας. Ήταν η καλύτερη είδηση τα τελευταία δέκα χρόνια και θα υπάρξουν περισσότερες. Υποσχεθήκαμε ότι δεν θα αφήσουμε την Ελλάδα να βγει από το ευρώ.

Προσπαθούμε να πιάσουμε πρωτογενή πλεονάσματα, να ανακουφίσουμε τον κόσμο και να βγούμε από τα μνημόνια. Ξέρουμε ότι για να ξεφύγεις από τους δανειστές σου πρέπει να πάψεις να έχεις ανάγκη από δανεικά. Η Ελλάδα γίνεται ελκυστική για επενδύσεις, προχωρούν οι αποκρατικοποιήσεις, ΟΠΑΠ, ΔΕΣΦΑ ενώ το πρόβλημα με την ΔΕΠΑ γρήγορα θα ξεπεραστεί. Κάποιοι βιάστηκαν αλλά δεν ήξεραν ότι ερχόταν πίσω ο ΤΑΡ. Προτιμώ να κερδίζει η χώρα και να στεναχωριέται ο κ. Τσίπρας. Αύριο θα γίνει και παραγωγός ενέργειας η χώρα μας», συμπλήρωσε ο πρωθυπουργός.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου