27.6.13

Λύση στο χρηματοδοτικό πρόβλημα του Περιμετρικού της Καλαματας.

Αμεση λύση για τη χρηματοδότηση του Περιμετρικού της Καλαμάτας. Ταχύτατη αντίδραση Στουρνάρα, Χρυσοχοϊδη και ενημέρωση Λαμπρόπουλου!
Ξεμπλοκάρει αμέσως το χρηματοδοτικό πρόβλημα του Περιμετρικού της Καλαματας.
Αμέσως μετά το χθεσινό δημοσίευμα του farenews.gr και την αποκάλυψη του προβλήματος, το οποίο μπορούσε να είναι αιτία να σταματήσουν οι εργασίες κατασκευής του δρόμου, οι υπουργοί 
Οικονομίας Γιάννης Στουρνάρας και Υποδομών Μιχάλης Χρυσοχοϊδης κινητοποιήθηκαν αρμοδίως.
Ο Βουλευτής Μεσσηνίας Γιάννης Λαμπρόπουλος αφου είχε ενημερωθεί για το πρόβλημα επικοινώνησε με τα συγκεκριμένα Υπουργεία και παρα το γεγονός των Κοιβερνητικών υποχρεώσεων (Αζέριοι, cosco κ.α) έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες.
Αυτές (οι ενέργειες) ήταν να σταλεί ...σήμα στην Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, αφου απο εκεί ήταν το πρόβλημα, και να ξεπεραστεί η εμπλοκή.
Η διαβεβαίωση δόθηκε χθες στον κ. Λαμπρόπουλο, όπως μας είπαν κορυφαίοι υπηρεσιακοί παράγοντες του υπουργείου Υποδομών και Οικονομικών με τους οποίους επικοινωνήσαμε.
Αξίζει να σημειωθεί πως η κινητοποίηση των υπουργείων ήταν υποδειγματικά ταχύτατη, κάτι το οποίο εάν ...γενικευθεί σε όλους τους τομείς η Κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά θα κερδίσει πολλά στην προβληματική καθημερινότητα του Ελληνικού Λαού.

Zorroastris

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου