28.6.13

ΜΕΣΣΗΝΙΑ-Μεταφέρεται και ανακαινίζεται κτιριακά το Π.Ι. Διαβολιτσίου

Μεταφέρεται και ανακαινίζεται κτιριακά το Περιφερειακό Ιατρείο Διαβολιτσίου ως αποτέλεσμα της καλής συνεργασίας που υπάρχει μεταξύ της Διοίκησης του Νοσοκομείου και του Δήμου Οιχαλίας.
Στην πρόσφατη συνάντηση που είχε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Καλαμάτας κ.Γεώργιος Μπέζος με το Δήμαρχο Οιχαλίας κ. Φίλιππο Μπάμη συναποφασίστηκε να παραχωρηθεί για χρήση του Περιφερειακού Ιατρείου στο Δ.Δ.Διαβολιτσίου το κτίριο που αυτή τη στιγμή στεγάζει το  Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών.
Τις προηγούμενες ημέρες ο Διοικητής του Νοσοκομείου  κ.Γεώργιος Μπέζος μετά από επικοινωνία που είχε με τον συμπατριώτη μας κ.Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλο εξασφάλισε την πλήρη κτιριακή ανακαίνιση του χώρου με την ολική κάλυψη των εξόδων από την οικογένεια Κωνσταντακόπουλου.
Χαρακτηριστικά ο Διοικητής του Γ.Ν.Μεσσηνίας δήλωσε:
«Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τόσο τον Δήμαρχο Οιχαλίας κ. Φίλιππο Μπάμη όσο και την οικογένεια Κωνσταντακόπουλου και προσωπικά τον κ.Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλο για την συνεχή αρωγή τους στο δύσκολο καθημερινό έργο της Υγείας.
Μέσα από την καλή συνεργασία που έχουμε μαζί τους στο Δ.Δ.Διαβολιτσίου σύντομα θα έχουμε ένα πλήρως ανακαινισμένο κτιριακά-ιατροτεχνολογικά και ξενοδοχειακά περιφερειακό ιατρείο. Οι κάτοικοι του δημοτικού διαμερίσματος και της ευρύτερης περιοχής θα μπορούν να εισπράττουν σε ένα ανθρώπινο και αξιοπρεπές περιβάλλον τις υπηρεσίες υγείας. Και πάλι θερμά τους ευχαριστώ.»

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου