29.6.13

Καταγγελία για ασέλγεια 83χρονου σε βάρος 11χρονης

Μία ακόμα περίπτωση ασέλγειας εις βάρος μικρού ανήλικου κοριτσιού καταγγέλθηκε χτες στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης από τη μητέρα του φερόμενου ως θύματος.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε χθες Παρασκευή ο 83χρονος Γ.Α. γείτονας της καταγγέλουσας παρέσυρε το 11χρονο κοριτσάκι της πριν από λίγες ημέρες στο σπίτι του όπου του έκανε τις ασελγείς χειρονομίες στα γεννητικά του όργανα.

Το κοριτσάκι έφυγε κατατρομαγμένο και πήγε εμφανώς ανήσυχο στο σπίτι του χωρίς να πει σε κανέναν τίποτα. Την επόμενη ημέρα ο 83χρονος προσπάθησε και πάλι να πάρει το κοριτσάκι που έπαιζε με άλλα παιδάκια στη γειτονιά του για να ασελγήσει προφανώς και πάλι εις βάρος του.

Το κοριτσάκι όμως έφυγε τρομαγμένο και γύρισε στο σπίτι του. Οι γονείς του κατάλαβαν από τη συμπεριφορά του ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Έτσι αφού το πίεσαν ασφυκτικά εξιστόρησε τα όσα του είχαν συμβεί και έβαλε τα κλάματα.

Αμέσως οι γονείς του ανήλικου κοριτσιού πήγαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου όπου κατήγγειλαν το γεγονός. Κατόπιν αυτού σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του 83χρονου, για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας ανήλικης.

Οι γονείς του άτυχου κοριτσιού είναι συγκλονισμένοι από την περιπέτεια του παιδιού τους το οποίο αντιμετωπίζει ήδη ψυχολογικά προβλήματα.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.

lesvosnews.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου