28.6.13

Έγκυος στο πέμπτο παιδί η μητέρα του τραγικού δυστυχήματος

Δίχως τέλος μοιάζει να είναι η τραγωδία στον Άγιο Στέφανο, όταν η 41 ετών οδηγός έχασε τη ζωή της ακαριαία μαζί με την 16χρονη κόρη της και τις τρεις φίλες της.

Τα στοιχεία της νεκροψίας σοκάρουν, καθώς αποκαλύπτουν πως η οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου ήταν έγκυος στο πέμπτο παιδί της. Επίσης, αποδεικνύεται πως δεν είχε στο αίμα της αλκοόλ ή άλλες ουσίες γεγονός που ενισχύει την εκτίμηση των ειδικών της τροχαίας ότι πρέπει να έχασε τις αισθήσεις της από παθολογικά αίτια και για αυτό τον λόγο δεν βρέθηκαν ίχνη φρεναρίσματος του αυτοκινήτου στην άσφαλτο.

Στο μεταξύ, στην τελευταία τους κατοικία οδηγήθηκαν την Τετάρτη η μητέρα, η κόρη της και τα άλλα δύο 16χρονα κορίτσια. Συντετριμμένοι γονείς, συγγενείς, φίλοι και εκατοντάδες απλός κόσμος αποχαιρέτησαν τα αγγελούδια στον δρόμο προς την αιωνιότητα. Μέσα σε άσπρα φέρετρα και ντυμένες νυφούλες οι τρεις από τις τέσσερις 16χρονες, η Κατερίνα Παρίση, η Αθανασία (Σία) Καραστεργίου και η Μαρία Ειρήνη (Μερίνα) Σταυρουλάκη μαζί με την μητέρα της Αθηνά (Νανά). Η τέταρτη 16χρονη, η Μαρίνα Τρίφτη, θα πρέπει να μεταφερθεί πίσω στην Αλβανία από όπου κατάγεται η μητέρα της.

Υπενθυμίζεται ότι τα ξημερώματα του Σαββάτου, 22 Ιουνίου, το ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε η μητέρα του ενός κοριτσιού, 41 ετών, ξέφυγε από την πορεία του, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ενώ εκινείτο στην οδό Τραπεζούντος και προσέκρουσε διαδοχικά σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο και σε ένα τοιχίο. Στη συνέχεια, το αυτοκίνητο ανατράπηκε, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν η οδηγός, η κόρη της και οι τρεις 16χρονες φίλες της. Όπως έγινε γνωστό από την Τροχαία, η γυναίκα και τα τέσσερα κορίτσια επέστρεφαν από χοροεσπερίδα.

 Zougla.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου