4.3.14

" Αηδιασμένος " τα ΒΡΟΝΤΗΞΕ ο Τάσος Αποστολόπουλος

 ΕΡΜΑΙΟ ΤΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ Η ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ !!!
Με μία δήλωση " καταπέλτη "  ο Τάσος Αποστολόπουλος διδάσκει για μία ακόμα φορά ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΗΘΟΣ αρνούμενος  στην ουσία να " συμπλεύσει" με  "θεσιθήρες καρεκλοκένταυρους " που " σέρνονται " πίσω από το άρμα Τατούλη προκειμένου να εξασφαλίσουν καρέκλες και παχυλούς μισθούς.

Β.Μ

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ !!!

Θέλω να ευχαριστήσω τους εκατοντάδες πολίτες και φορείς, που απογοητευμένοι από τις επιλογές ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ για τα πρόσωπα που στηρίζουν για Περιφερειάρχες Πελοποννήσου, μου ζήτησαν να τεθώ επικεφαλής ενός αδέσμευτου, ανεξάρτητου και  νικηφόρου αυτοδιοικητικού συνδυασμού για την Περιφέρεια Πελοποννήσου. 
Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω την ηγεσία και τις Νομαρχιακές Επιτροπές της ΔΗΜΑΡ που ομόφωνα με πρότειναν να ηγηθώ ενός τέτοιου αυτοδιοικητικού συνδυασμού αν και δεν ήμουνα και δεν είμαι μέλος αυτού του πολιτικού σχηματισμού. 
Τέλος, να ευχαριστήσω και τους λίγους επώνυμους συντρόφους μου που σθεναρά αντιτάσσονται στην πρόταση αυτή και δεν την αφήνουν να καρποφορήσει.
Τριάμισι χρόνια, μαζί με πολίτες και φορείς όλου του δημοκρατικού τόξου, αντιταχθήκαμε στις πολιτικές και πρακτικές του συστήματος Τατούλη γιατί πιστεύαμε και πιστεύουμε ότι είναι επιζήμιες για τον τόπο μας. 
Δεχτήκαμε τα βέλη του ίδιου του Τατούλη και μερίδας Περιφερειακών Συμβούλων που προσπάθησαν, ανεπιτυχώς, να μας λοιδορήσουν και να μας συκοφαντήσουν. 
Συνεπώς, θα ήμασταν οι τελευταίοι που θα μπαίναμε εμπόδιο προβάλλοντας το «εγώ» αντί το «εμείς» στη συγκρότηση αυτοδιοικητικού συνδυασμού που θα δώσει λύση στα σημερινά αδιέξοδα.
Για να είναι νικηφόρα η μάχη αυτή χρειάζονται όλοι. 
Κανείς δεν είναι τόσο μεγάλος για να μπορεί να τα κάνει μόνος του και κανείς δεν είναι τόσο μικρός για να θεωρείται περιττός. 
Προκειμένου να διευκολύνω καταστάσεις και να πειστούν και οι λίγοι επώνυμοι για συστράτευση,  δεσμεύομαι ότι θα δώσω τη μάχη αυτή, από τη θέση του απλού ψηφοφόρου μαχητή.
Έχω πίστη στην ανάγκη αυτού  του αυτοδιοικητικού συνδυασμού, πιστεύω στη νίκη.

Τάσος Αποστολόπουλος

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου