8.3.14

Ευ. Βενιζέλος: Η «Ελιά-Δημοκρατική Παράταξη ενώνει και εμπνέει

 Η «Ελιά-Δημοκρατική Παράταξη» ενώνει και εμπνέει, είναι πολύχρονη και ανθεκτική, τόνισε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, μιλώντας κατά την έναρξη της ιδρυτικής Συνδιάσκεψης του νέου φορέα, τονίζοντας, παράλληλα ότι η υποστήριξη προς τον Μάρτιν Σούλτς, για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αποτελεί την έμπρακτη στήριξη στην εναλλακτική-προοδευτική πρόταση για την Ευρώπη.  
Ο κ. Βενιζέλος στην αρχή της ομιλίας του εξέφρασε τη λύπη του για κάποιες απουσίες. Αυτή του Γιώργου Παπανδρέου, χωρίς να κατονομάσει τον πρώην πρωθυπουργό, και εκείνη της ΔΗΜΑΡ. «Λυπάμαι», είπε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ «για την απουσία όποιων έπρεπε να είναι σήμερα εδώ και δεν είναι» και πρόσθεσε: «Ο καθένας φέρει και μια προσωπική και ιστορική ευθύνη για τον τρόπο που τοποθετείται απέναντι στα αιτήματα και τα προτάγματα της χώρας».

Αναφερόμενος στις επικείμενες Ευρωεκλογές και τις Αυτοδιοικητικές εκλογές, ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι δεν υπάρχει χαλαρή ψήφος, διότι σε αυτές κρίνεται το μέλλον της χώρας και η ερμηνεία του αποτελέσματος θα είναι σκληρή. Σε αυτές τις εκλογές, παρά τα επιμέρους χαρακτηριστικά τους, κρίνεται το μέλος της χώρας, είπε και πρόσθεσε ότι ο ελληνικός λαός πρέπει να αποφασίσει αν θα διαφυλάξει τις θυσίες του ή θα τις παίξει στα ζάρια.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου