6.3.14

Συγκεντρωμένοι στην οδό Σταδίου παραμένουν εκατοντάδες διαδηλωτές

Συγκεντρωμένοι μπροστά από τις κλούβες των ΜΑΤ, στην οδό Σταδίου, στο ύψος της Ομήρου, παραμένουν εδώ και ώρες διαδηλωτές, που αντιδρούν στην οικονομική πολιτική της κυβέρνησης και στις διαρθρωτικές αλλαγές που προωθεί στον δημόσιο τομέα.
Μέλη της ΟΛΜΕ και της ΠΟΕ- ΟΤΑ συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Κλαυθμώνος, στη μία μετά το μεσημέρι και, στη συνέχεια, συγκρότησαν πορεία διαμαρτυρίας προς το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Στο ύψος, όμως, της Ομήρου σταμάτησαν, καθώς εκεί οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν παρατάξει οχήματα κάθετα στον δρόμο, απαγορεύοντας τη συνέχιση της πορείας.
Στο σημείο βρίσκονται από το πρωί και μέλη του ΠΑΜΕ, που πραγματοποίησαν συγκέντρωση στην πλατεία Ομονοίας στις 11:00 και στη συνέχεια επιχείρησαν να κάνουν πορεία προς το υπουργείο Οικονομικών, με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση και μικροεπεισόδια μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομικών δυνάμεων, όταν οι πρώτοι επιχείρησαν να σπάσουν τον κλοιό των ΜΑΤ.
Οι αστυνομικές δυνάμεις, για να αποτρέψουν τους διαδηλωτές, έκαναν περιορισμένη χρήση χημικών, ενώ ελαφρά τραυματίστηκε ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, Χαράλαμπος Αγγουράκης.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου