8.3.14

Με οξεία λοίμωξη του αναπνευστικού, κλινήρης ο A. Σαμαράς

Κλινήρης στο σπίτι του είναι ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς ο οποίος επέστρεψε από το Δουβλίνο με οξεία λοίμωξη του αναπνευστικού.

Κατόπιν εντολής των ιατρών του, ο πρωθυπουργός δεν θα παραστεί το Σάββατο στην εκδήλωση για τις περιφέρειες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στην οποία θα παραστεί ο πρόεδρος της Κομισιόν κ. Μπαρόζο, ο οποίος συνταξίδευσε μαζί του στο πρωθυπουργικό αεροσκάφος από το Δουβλίνο.

Να σημειωθεί πως ο πρωθυπουργός επέστρεψε το βράδυ της Παρασκευής από την ιρλανδική πρωτεύουσα καθώς βρέθηκε εκεί για τη Σύνοδο Κορυφής του ΕΛΚ, όπου, μάλιστα, νωρίτερα το Σάββατο -μεταξύ άλλων- είχε δηλώσει πως «η Ελλάδα ανακάμπτει και σύντομα θα βγει από την κρίση. Όλες αυτές οι επιτυχίες ήρθαν, παρά τις προβλέψεις. Η Ευρώπη δουλεύει».

Στο περιθώριο της Συνόδου, ο κ. Σαμαράς συναντήθηκε και με την πρώην πρωθυπουργό της Ουκρανίας, Γιούλια Τιμοσένκο, ενώ την Πέμπτη είχε συναντηθεί με τον Ιρλανδό πρωθυπουργό, Έντα Κένι, τον Φινλανδό πρωθυπουργό, Γίρκι Κατάινεν και φυσικά με τον υποψήφιο Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ.

protothema.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου