6.3.14

Ο Κουφοντίνας προκάλεσε... σεισμό


Ο Κουφοντίνας προκάλεσε... σεισμό

Εναν άνευ προηγουμένου «πόλεμο», εντός κι εκτός Βουλή μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ κατάφερε να προκαλέσει το βιβλίο του αρχιεκτελεστή της «17Ν», Δημήτρη Κουφοντίνα. 
Αφορμή αποτέλεσε το γεγονός ότι το εν λόγω βιβλίο προλογίζει ο Νίκος Γιαννόπουλος, μέλος της «Ρόζας», η οποία είναι συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Μάκης Βορίδης, επιτέθηκε στην αξιωματική αντιπολίτευση, σημειώνοντας ότι στέλεχός της εμφανίζεται να προλογίζει το βιβλίο του Δημήτρη Κουφοντίνα και την κάλεσε να ξεκαθαρίσει τη θέση της. Από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης έκανε λόγο για ακροδεξιό παραλήρημα του κ. Βορίδη, που παραπέμπει σε μετεμφυλιακές καταστάσεις.
«Πού θέλετε να πάτε τον τόπο; Στην πολιτική ανωμαλία; Κατηγορείτε περίπου ως τρομοκράτες την αξιωματική αντιπολίτευση; Αυτό είναι το κράτος που θέλετε;», ρώτησε ο κ. Λαφαζάνης.
«Το να παράγεις πολιτική νομιμοποίηση για ένα τρομοκράτη από στέλεχός σας είναι κατρακύλα. Βλέπω είναι συνειδητή σας επιλογή η στήριξη της τρομοκρατίας», απάντησε ο Μάκης Βορίδης και συνέχισε: 
«Τελικά την αγαπάτε την αστυνομία ή είναι μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι;». Ο ίδιος ο κ. Γιαννόπουλος ξεκαθάρισε πως «δεν είμαι και ουδέποτε υπήρξα μέλος του ΣΥΡΙΖΑ. Ανήκα στην Ομάδα Ρόζα, αλλά όπως και άλλα μέλη της δεν εντάχθηκα στο κόμμα». 
Η Νέα Δημοκρατία, από την πλευρά της, παρέθεσε όλες τις δραστηριότητες του κ. Γιαννόπουλου, καθώς και βίντεο θέλοντας να αποδείξει ότι πρόκειται για στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου