12.9.16

ΣΤΟΙΧΕΙΑ «ΦΩΤΙΑ» ΓΙΑ ΤΟ ΔΡΑΚΟ ΤΗΣ ΑΓΡΑΦΙΩΤΟΥ! Μανιακός δολοφόνος σχεδιάζει τα χτυπήματα του με λεπτομέρεια!


Agrafiotou-dolofonos-1

Νέα στοιχεία που πραγματικά σοκάρουν έρχονται στην επιφάνεια για το προσώπου του μανιακού δολοφόνου της Ελευθερίας Αγραφιώτου, τω πτώμα της οποίας είχε βρεθεί υπόγειο γκαράζ Σούπερ Μάρκετ στο Μαρούσι τον περασμένο Μάιο.Ο στυγερός δολοφόνος της 69χρονης γυναίκας, φαίνεται να είναι ένας μανιακός «δράκος» που κυκλοφορεί ανάμεσα μας και ο οποίος σχεδιάζει τα χτυπήματα του με λεπτομερή τρόπο.
Αυτά τα στοιχεία προκύπτουν από τις έρευνες της Ασφάλειας αφού ολοκληρώθηκε ένας νέος κύκλος μελετών τόσο για το οικογενειακό περιβάλλον του θύματος όσο και για τον κοινωνικό της περίγυρο.
Πλέον οι ειδικοί ερευνητές που έχουν αναλάβει το «βάρος» των ερευνών για την εξιχνίαση του αποτρόπαιου εγκλήματος, στρέφονται πια με ιδιαίτερη σοβαρότητα στο ενδεχόμενο του δράκου, ο οποίος μάλιστα μελετά με κάθε λεπτομέρεια το χώρο που θα χτυπήσει και θα στήσει καρτέρι στο τυχαίο θύμα του.
Ίσως για το λόγο αυτό και κυρίως από το δεδομένο ότι μελετά με κάθε λεπτομέρεια τις κινήσεις του, να οφείλετε το γεγονός πως ακόμα δεν έχει σημειωθεί το επόμενο χτύπημα του, καθώς ίσως αναζητά νέους χώρους τους οποίους πρέπει πρώτα να χαρτογραφήσει και έπειτα να στήσει το θανατηφόρο του καρτέρι.
Για το λόγο αυτό οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έχουν ανοίξει εκ νέου φακέλους ανεξιχνίαστων εγκλημάτων που αφορούν σε δολοφονίες γυναικών, σε μια προσπάθεια να βρουν κοινά χαρακτηριστικά με το ειδεχθές έγκλημα με θύμα την Ελευθερία Αγραφιώτου.
Παράλληλα οι ειδικοί ψυχολόγοι με τους οποίους συνεργάζεται η ΕΛ.ΑΣ, έχουν προσπαθήσει από τα μηδαμινά στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί, να συνθέσουν ένα προφίλ του δράκου σε μια προσπάθεια να υπάρξει μια πρόβλεψη για την επόμενη κίνηση του.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι ψυχολόγοι που μελέτησαν αυτά τα στοιχεία κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο, οποίος πριν καταλήξει στο δεύτερο υπόγειο γκαράζ του Σούπερ Μάρκετ, είχε μελετήσει βήμα προς βήμα τις κινήσεις του έχοντας μάλιστα στο πίσω μέρος του μυαλού του εναλλακτικό σχέδιο.
Το γεγονός ότι ο χώρος εποπτεύεται από κάμερες παρακολούθησης δεν πτόησε καθόλου τον δράκο ώστε να κυνηγήσει και μάλιστα στην συνέχεια να σύρει από τα πόδια την ήδη άγρια χτυπημένη στο κεφάλι γυναίκα, στο τρίτο υπόγειο που κανείς δεν γνώριζε εκτός από τους εργαζόμενους.
Το γεγονός αυτό δείχνει στους ειδικούς πως είχε χαρτογραφήσει τους χώρους και μάλιστα φέρεται να έκανε ακόμα και προπαρασκευή καθώς η πόρτα που οδηγεί στο τρίτο υπόγειο ήταν φρακαρισμένη από τα μπάζα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, έστω και με τα λιγοστά στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι ειδικοί, στο προφίλ που προσπαθούν να σκιαγραφήσουν “βλέπουν” έναν άνθρωπο που αντλεί ηδονή και ευχαρίστηση, αρχικά από την προπαρασκευή της δολοφονίας, κυρίως από το καρτέρι του τυχαίου θύματος και τέλος από το βίαιο θάνατο που του επιφυλάσσει.
Δυστυχώς αυτό που φοβούνται οι αστυνομικοί είναι πως ο δράκος ναι μεν θα αργήσει πλην όμως θα ξανακάνει την εμφάνιση του… όμως κανείς δεν ξέρει το που και το πότε θα χτυπήσει.
Πως έγινε το έγκλημα
Η δυσοσμία που αναδύονταν από το τρίτο υπόγειο του Σούπερ Μάρκετ στο Μαρούσι, ήταν η αιτία που είχε αποκαλυφθεί σε ιδιαίτερα προχωρημένη σήψη το πτώμα της άτυχης Ελευθερίας Αγραφιώτου.
Τα ίχνη της είχαν χαθεί από τις 21 Απριλίου και το πτώμα της βρέθηκε στις 26 Μαΐου και μάλιστα εντελώς τυχαία, τη στιγμή που εβδομάδες πριν είχε εντοπιστεί το αυτοκίνητο της στο δεύτερο υπόγειο γκαράζ του Σούπερ Μάρκετ.
Τότε οι αστυνομικοί του Τμήματος Ν. Ηρακλείου που είχαν αναλάβει την προανάκριση για τη δηλωμένη εξαφάνιση τις 69χρονης είχαν ερευνήσει το χώρο του δεύτερου γκαράζ, χωρίς όμως ποτέ να κατευθυνθούν στην παλιά πόρτα που οδηγούσε στο τρίτο και εγκαταλελειμμένο υπόγειο του κτηρίου όπου και βρίσκονταν το πτώμα της άτυχης γυναίκας.
Πέρασε κάτι παραπάνω από ένας μήνας μέχρι να βρεθεί το θύμα με αποτέλεσμα πολλά στοιχεία, όπως αποτυπώματα και γενετικό υλικό του δράστη, να καταστραφούν από τα σωματικά υγρά αποσύνθεσης του πτώματος.
Μάλιστα η άτυχη γυναίκα είχε βρεθεί σχεδόν ημίγυμνη και χωρίς εσώρουχο, κάτι που σαφέστατα δείχνει πως το έγκλημα είχε και σεξουαλικό κίνητρο.
Από την πρώτη στιγμή των ερευνών οι αστυνομικοί τις Ασφάλειας έκαναν λόγο για το ενδεχόμενο του δράκου που είχε στήσει καρτέρι στο δεύτερο υπόγειο του γκαράζ, περιμένοντας απλά ένα θύμα.
Η Ελευθερία Αγραφιώτου όπως είχε προκύψει από τις έρευνες δεν πήγαινε συχνά στο συγκεκριμένο Σούπερ Μάρκετ, παρά μόνο περιστασιακά και κυρίως όταν ήθελα να αγοράσει καλλυντικά από συγκεκριμένο κατάστημα. Απλά είχε την ατυχία, όπως όλα δείχνουν, να βρεθεί την λάθος στιγμή, στο λάθος σημείο.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου