" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

15.9.16

ΦΩΤΟ - Διχάζει η...σέξι δασκάλα!

Η Πατρίς Μπράουν αναγκάστηκε να κάνει τον λογαριασμό της στο Instagram ιδιωτικό, καθώς είδε τις φωτογραφίες της να γίνονται viral και να κριτικάρονται.

Υποτίθεται πως οι γυναίκες δεν χρειάζεται να απολογούνταν για τα ρούχα που φοράνε, αλλά αυτό είναι ένα τεράστιο ψέμα.

Πολλοί ισχυρίζονται πως όταν μια γυναίκα δείχνει τις καμπύλες της, «ψάχνει την προσοχή» ή «θέλει να προκαλέσει».
Κάτι από τα παραπάνω υποστήριξαν και διάφοροι χρήστες του Instagram, όταν φωτογραφίες μιας δασκάλας, που βοηθούσε μικρά παιδιά στο διάβασμα, έκαναν τον γύρο του κοινωνικού δικτύου.

Η Πατρίς Μπράουν αναγκάστηκε να κάνει τον λογαριασμό της στο Instagram ιδιωτικό, καθώς είδε τις φωτογραφίες της να γίνονται viral και να κριτικάρονται.
Τα ρούχα της χαρακτηρίστηκαν από πολλούς «άσεμνα» για τη δουλειά της, καθώς αγκάλιαζαν το σώμα της, δείχνοντας τις σούπερ καμπύλες της.
«Τα ρούχα της είναι ακατάλληλα για να διδάσκει σε παιδιά τετάρτης Δημοτικού. Τα αγόρια έχουν ορμές από δευτέρα Δημοτικού», σχολίασε μια γυναίκα.
Η Αμερικανή, που θεωρείται η πιο σέξι δασκάλα και έχει hashtag #TeacherBae, είχε και πολλούς υπερασπιστές.
«Μαύρες γυναίκες με καμπύλες κατακρίνονται αμέσως, για κάτι που δεν ελέγχουν», έγραψε χρήστης του Twitter, ενώ ένας άλλος σημείωσε:
«Υποστηρίζω την #teacherbae, όχι επειδή είναι μια χαρά, αλλά γιατί φοράει κάτι που είναι κατάλληλο, απλά έχει καμπύλες, πρέπει να χαλαρώσετε, αν είστε τρελοί».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου