15.9.16

ΑΘΗΝΑ – ΛΑΥΡΙΟ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΔΡΟΜΟΣ

Του: Αντώνη Αντωνόπουλου

Αν αγαπάτε την ιστορία, τον πολιτισμό και τον αθλητισμό….
Αν είσαστε εραστές της φύσης και της ζωής….
Αν οι διαδρομές της νίκης σας συναρπάζουν …. 
Ελάτε στο   PoseidonChallenge, για να τρέξετε μαζί με αθλητές από όλο τον κόσμο, παίρνοντας μέρος στο πρώτο δρομικό γεγονός του Λαυρίου, μια ανάσα δρόμο από την Αθήνα.
Το   PoseidonChallenge, δεν είναι ένας απλός αγώνας δρόμου αλλά μια διοργάνωση για όλη την οικογένεια, στην σκιά του Ναού του Ποσειδώνα, στα ίχνη της ακτογραμμής του Σουνίου, με το βαθύ γαλάζιο του Αιγαίου να αφυπνίζει τις αισθήσεις.

Αθλητισμός, τουρισμός και ιστορία πρωταγωνιστούν σ’ αυτή την διοργάνωση πολλαπλών διαδρομών οι οποίες ξεκινούν από την είσοδο του ξενοδοχείου GrecotelCapeSounio κι έχουν διαφορετικές κατευθύνσεις.  Ο αγώνας δρόμου 10 χιλιομέτρων, ο Ημιμαραθώνιος δρόμος (21,1χμ) αλλά και ο ειδικά σχεδιασμένος αγώνας για παιδιά - FunRun - στο λιμάνι του Λαυρίου, δίνουν την δυνατότητα, το PoseidonChallenge να καταγραφεί όχι μόνο ως ένας Αγώνας Δρόμου,  αλλά και ως μια εμπειρία ζωής,  ανεξαρτήτου ηλικίας και … αντοχής.
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, διοργανώνεται το ChallengeGames, ένα μοναδικό γεγονός στο οποίο θα διεξαχθούν αναμετρήσεις μεταξύ των αθλητών με βάση τις φυσικές τους δυνάμεις, τη στρατηγική ικανότητα και την
κριτική τους σκέψη.

Τελικός προορισμός για όλους η πόλη του Λαυρίου. Μέσα από διαφορετικούς δρόμους.
Ο έμπειρος αθλητής θα κατηφορίσει από το Ναό του Ποσειδώνα και θα συνεχίζει παραλιακά ως την πόλη του Λαυρίου, παρέα με τη δύναμη που θα του προσφέρει το φυσικό κάλλος της Λαυρεωτικής.
Εκείνοι οι οποίοι θα επιλέξουν τον Ημιμαραθώνιο, θα ξαφνιαστούν αναμφίβολα όταν η πορεία τους θα περάσει μπροστά από το αρχαιότερο θέατρο στον κόσμο, το Θορικό, το οποίο ανέγγιχτο από το χρόνο αφηγείται την ιστορία του.

Τέλος τα παιδιά θα χαρούν τη δική τους εμπειρία στο Λιμάνι δίπλα στη θάλασσα.
Το PoseidonChallenge είναι μια γιορτή. Ένα αθλητικό γεγονός, μια συνάντηση πολιτισμού σε μια περιοχή υψηλής τουριστικής σημασίας.
Η συμμετοχή στο PoseidonChallenge δίνει την ευκαιρία στους επισκέπτες να γνωρίσουν την περιοχή της λαυρεωτικής, μιας περιοχής δίπλα από την Αθήνα αλλά και των δυνατοτήτων που προσφέρει.  Υποθαλάσσιο πλούτο, ο οποίος γίνεται γνωστός μέσω οργανωμένων καταδύσεων,  ιστιοπλοϊκές βόλτες στο απέραντο γαλάζιο με ορίζοντα τα νησιά, περιηγήσεις σε αρχαίες στοές στο μοναδικό δρυμό της Λαυρεωτικής και φυσικά παραδοσιακά προϊόντα από τη γη.
Για την καλύτερη φιλοξενία των επισκεπτών φροντίσαμε να παρέχουμε στους συμμετέχοντες του  PoseidonChallenge διαμονή σε υψηλών προδιαγραφών τουριστικές μονάδες σε καταπληκτικές τιμές.
Σας περιμένουμε στη γιορτή της άθλησης, του πολιτισμού και του τουρισμού, την Κυριακή 2 Οκτωβρίου.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου