13.9.16

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ - Ζευγάρι φοιτητών χρησιμοποίησε σακούλα αντί για προφυλακτικό και κατέληξαν στο νοσοκομείο!

Ήταν η πρώτη σεξουαλική εμπειρία για ένα νεαρό ζευγάρι φοιτητών από το Ανόι

Ένα ζευγάρι φοιτητών από το Βιετνάμ προσπάθησε να κάνει σεξ για πρώτη φορά, αλλά αντί να βρεθεί στον «έβδομο ουρανό» κατέληξε με τραύματα στο νοσοκομείο. Όπως αναφέρει η εφημερίδα Tuoi Tre ο νεαρός φοιτητής ήταν πολύ ντροπαλός για να αγοράσει προφυλακτικό και προτίμησε να φορέσει… μια πλαστική σακούλα για να κάνει σεξ με την σύντροφό του.
«Επειδή η πλαστική σακούλα είχε σκληρή επιφάνεια, χωρίς ελαστικότητα και λίπανση, το νεαρό ζευγάρι κατέληξε με τραύματα μέχρι αιμορραγίας στα γεννητικά όργανα», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.
Ο διευθυντής του νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται το ζευγάρι των «άπειρων» εραστών επιβεβαίωσε την είδηση και δήλωσε ότι το ζευγάρι έχει υποβληθεί σε πλήρη ιατρικό έλεγχο και του χορηγείται αντιβίωση.
Σύμφωνα με σχετική έρευνα σε 2.700 φοιτητές που διενεργήθηκε πρόσφατα από την Ιατρική Σχολή του Ανόι και από το Ιατρικό Κολέγιο της πρωτεύουσας του Βιετνάμ, μόνο το 16% δήλωσε ότι έχει σεξουαλικές σχέσεις ενώ από αυτούς τους φοιτητές μόνο το ένα τρίτο υποστήριξε ότι χρησιμοποιεί προφυλακτικό. Εξ αυτών το ένα τέταρτο παραδέχθηκε ότι αισθάνεται αμηχανία για να αγοράσει προφυλακτικά.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου