28.6.18

Κρήτη: Οδηγός έτρεχε με ....300 χιλιόμετρα και παράλληλα μετέδιδε ζωντανά μέσω facebook

Με 300 χιλιόμετρα την ώρα έτρεχε οδηγός στην Κρήτη και παράλληλα μετέδιδε live στο facebook.

Σύμφωνα με το ekriti.gr, ένας Ηρακλειώτης που είχε μόλις αγοράσει την καινούρια του Porche, επιχείρησε να τη δοκιμάσει στον πιο αιματοβαμμένο δρόμο της Ελλάδας και έναν από τους χειρότερους στην Ευρώπη, το ΒΟΑΚ, μεταδίδοντας παράλληλα ζωντανά στο facebook την προσπάθειά του.
Όλη τη διαδρομή, την έκανε με το ένα χέρι στο τιμόνι καθώς με το άλλο καλούσε ταυτόχρονα στο τηλέφωνο και φίλους του, λέγοντάς τους «πως οδηγεί σαν να παίζει playstation», όπως ακούγεται να λέει χαρακτηριστικά, την ώρα που προσπερνά από δεξιά και από αριστερά, οποιοδήποτε όχημα βρεθεί μπροστά του.
Κατά την διάρκεια της δολοφονικής του οδήγησης, ακούγεται να βρίζει όταν συναντά μπροστά του οδηγούς που πηγαίνουν με φυσιολογική ταχύτητα, συμπληρώνει το ίδιο δημοσίευμα στο ekriti.gr.
Το βίντεο του οδηγού προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις και το κατέβασε από το facebook. Στη προσωπική σελίδα του στο ίδιο μέσο, υπάρχουν πολλά παρόμοια βίντεο που δείχνουν το κοντέρ να φτάνει τα 200 χιλιόμετρα, σε νυχτερινή οδήγηση, επίσης στον ΒΟΑΚ.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου