23.2.19

Νέο ψυχαγωγικό πρόγραμμα στο OPEN

Το opentv ενισχύει το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου. 

Κάθε Κυριακή (από 3 Μαρτίου) η Δέσποινα Βανδή θα δίνει ραντεβού με τους φίλους της σε όλη την Ελλάδα. Με συνταξιδιώτη τον σεφ Βαγγέλη Δρίσκα, θα παρουσιάζει τις εντυπώσεις της από ένα πολιτιστικό και γαστρονομικό οδοιπορικό που έκανε σε κάθε γωνιά της χώρας, από την Κρήτη μέχρι τον Έβρο. Γι αυτό και η εκπομπή θα έχει τον τίτλο «My Greece».
Σε ένα ρόλο διαφορετικό από όσους την έχουμε δει μέχρι σήμερα, η Δέσποινα Βανδή ανακαλύπτει μέρη της Ελλάδας και θα αναδεικνύει ιδιαίτερες ιστορίες και το πολιτιστικό τους αποτύπωμα. Θα εξερευνά παραδόσεις, θα δοκιμάζει τοπικά προϊόντα, κλπ.
Ήδη εδώ και πολύ καιρό όταν άρχισαν τα γυρίσματα η ίδια η Βανδή βρέθηκε στην Καλαμάτα κάνοντας τα πρώτα γυρίσματα. Ακόμη άνθρωποί της πέρασαν μέρες και σε άλλες περιοχές της Μεσσηνίας π.χ. Γαργαλιάνοι.
ΚΑΙ Ο ΚΟΚΛΩΝΗΣ
Μια μέρα νωρίτερα (Σάββατο 2 Μαρτίου) κάνει πρεμιέρα και η νέα εκπομπή του Νίκου Κοκλώνη. Θα έχει τίτλο «It’s show time». Δημοφιλείς σταρ από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα … εισβάλλουν στο πλατό του σόου, σε ένα λαμπερό μουσικοχορευτικό πάρτι.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου